ADAC Superplatz 2023

Tot onze grote vreugde hebben wij van de ADAC (Duits ANWB) wederom 5 sterren mogen ontvangen! Dit voor de 3de keer op een rij, waar we super trots op zijn!
Een hele prestatie aangezien er in heel Nederland maar 18 campings zijn die zich Superplatz mogen noemen!

Op naar een weer prachtig seizoen!

ADAC Superplatz 2023

Superplatz camping

De uiteindelijk classificatie wordt berekend uit de individuele resultaten van vijf verschillende prestatiegebieden, die weer zijn opgedeeld in tien ondercategorieën. Het zijn de gebieden sanitaire uitrusting, campingterrein, voorzieningen, recreatiemogelijkheden en zwemmogelijkheden. Campings met de volle vijf sterren krijgen bovendien het predicaat ‘ADAC Superplatz“.

Camping de Pallegarste neemt 5 sterren in ontvangst!

Vanaf 2021 (voor het eerst in ons bestaan) ons een 5 sterren camping mogen noemen! Dit betekent dat wij ons mogen aansluiten in een prachtige lijst van 5 sterren campings in Nederland die dit certificaat hebben ontvangen van de ANWB.

'ANWB Top Camping'

Voor ons als camping zijnde is het halen van de maximale 5 sterren de kerst op de taart! Campings met deze score krijgen het predicaat ‘ANWB Top camping’. Ze hebben prachtig sanitair, een geweldig terrein en veel voorzieningen. Dat er onder de 191 Europese Top campings maar liefst 55 in Nederland liggen, geeft aan dat het kwaliteitsniveau van Nederlandse campings hoog is. De campingfaciliteiten worden tijdens het seizoen gecontroleerd op kwaliteit. Dit betekent dat er gekeken wordt naar bijv. de afmetingen van de douchehokjes en toiletten, de hoeveelheid en de wijze waarop het afgewerkt is.

Kijk hier voor het overzicht van onze accommodaties!
Wilt u komen kamperen? Klik dan hier voor informatie over onze kampeerplaatsen.

Marcel en Marinke 5 sterren