Accommodaties

Verspreid over de camping, tussen Hardenberg en Ommen, vindt u verschillende accommodaties; van 4-tot 8-persoons chalets en stacaravans en verschillende glamping mogelijkheden zoals onze safaritenten en Safari Beach Lodges. Enkele accommodaties zijn gelegen aan het speelstrand of hebben uitzicht over de visvijver, zodat u uw hengel zo uit kunt werpen. Camping de Pallegarste in Overijssel beschikt daarnaast over een indoorspeeltuin en verwarmd buitenzwembad. Het animatieteam zorgt ervoor dat iedereen zich vermaakt op de camping. Aankomst is, buiten de zomervakantie om, op vrijdag en maandag mogelijk. In de zomervakantie worden de accommodaties alleen per week verhuurd. Wilt u reserveren? Dat kan online, telefonisch via 0523-251417 of per mail receptie@depallegarste.nl.

Safari Beach Lodge Bekijk gallerij

Safari Beach Lodge

Deze 7-persoons Lodges staan op de rand van het strand met uitzicht op de vijver. Het is kamperen met Luxe, vanwege de vele extra's!

6-persoons Chalet 'Beach View' Bekijk gallerij

6-persoons Chalet 'Beach View'

Op een prachtige locatie met uitzicht over het strand en visvijver. Maximaal genieten!

4-persoons Chalet 'Beach View' Bekijk gallerij

4-persoons Chalet 'Beach View'

Op een prachtige locatie met uitzicht over het strand en visvijver.

4-persoons Chalet 'Cube' Bekijk gallerij

4-persoons Chalet 'Cube'

NIEUW! Een bijzondere accommodatie op een heerlijke locatie!

6-persoons Chalet Comfort Bekijk gallerij

6-persoons Chalet Comfort

Comfortabele 6-persoons Chalet Comfort op o.a. een prachtige plek op loopafstand van het zwembad, indoorspeeltuin en kinderboerderij.

Safaritent Bekijk gallerij

Safaritent

​Deze volledig ingerichte 5-persoons Safaritenten (met keuken) zijn voorzien van ruime leefruimte, zowel binnen als buiten. Ook te boeken met privé sanitair!

6-persoons Chalet Comfort Plus Bekijk gallerij

6-persoons Chalet Comfort Plus

Is comfort voor u nog niet voldoende? Boek dan onze Chalet Comfort Plus! Deze beschikt o.a. over 3 slaapkamers en een vaatwasser!

6-persoons Chalet 'Waterfront' Bekijk gallerij

6-persoons Chalet 'Waterfront'

Nieuwe accommodatie op een prachtige locatie gelegen aan de visvijver! Maximaal genieten!

8-persoons Chalet Comfort Bekijk gallerij

8-persoons Chalet Comfort

Comfortabele 8-persoons Chalet Comfort op een prachtige plek op loopafstand van het zwembad, indoorspeeltuin en kinderboerderij.