Accommodaties

Verspreid over de camping, tussen Hardenberg en Ommen, vindt u verschillende accommodaties; een Chalet, Safaritent of Safari Beach Lodge. Kamperen kan hier met luxe. Naast de luxe kampeeraccommodaties kunt u genieten van de vele faciliteiten, zoals de grote visvijver met zwemgedeelte, het strandje, de speeltuin en het verwarmde buitenzwembad. En om uw verblijf helemaal compleet te maken is er een creatief animatieteam die u het gevoel geeft dat u er echt even uit bent! Wilt u voor 2019 alvast reserveren? Dat kan via 0523-251417 of receptie@depallegarste.nl.

4-persoons Chalet Comfort Plus

4-persoons Chalet Comfort Plus

Is comfort voor u nog niet voldoende? Boek dan onze Chalet Comfort Plus! Deze beschikt o.a. over 2 toiletten, 2 slaapkamers en een vaatwasser!

6-persoons Chalet Comfort Plus

6-persoons Chalet Comfort Plus

Is comfort voor u nog niet voldoende? Boek dan onze Chalet Comfort Plus! Deze beschikt o.a. over 2 toiletten, 3 slaapkamers en een vaatwasser!

Familiechalet Ultiem

Familiechalet Ultiem

Met het hele gezin genieten van jullie vakantie? Boek dan ons speciale familiechalet voor 4 personen. Let op, de foto's zijn een impressie. Het chalet wordt nieuw geplaatst op plaats 198.

Safari Beach Lodge

Safari Beach Lodge

Deze 7-persoons Lodges staan op de rand van het strand met uitzicht op de vijver. Het is kamperen met Luxe, vanwege de vele extra's!

Safaritent

Safaritent

​Deze volledig ingerichte 5-persoons Safaritenten zijn voorzien van 2 slaapkamers, een leefruimte en een ruime veranda. Tevens bevind zich in de keuken zowel koud áls warm water! Vanaf april ook te boeken met privé sanitair*.

6-persoons Chalet Comfort

6-persoons Chalet Comfort

Comfortabele 6-persoons Chalet Comfort op een prachtige plek op loopafstand van het zwembad, indoorspeeltuin en kinderboerderij.