Chalet de Luxe (vanaf sept. '22.)

Boeken
Chalet de Luxe (vanaf sept. '22.)


Onze 4 persoons Chalet de Luxe zijn fijne en moderne chalet die van alle gemakken voorzien zijn. De chalets staan op verschillende locaties. Zo kunt u kiezen voor een chalet op een rustige locatie op loopafstand van de faciliteiten, tegenover de grote speeltuin/kinderboerderij met volière óf op een prachtige locatie tegenover het speelstrand en visvijver.

Soort Chalet de Luxe
Onder het Chalet de Luxe bevinden zich 2 soort chalets, namelijk de Cube en de Beach View. Zoals de naam als zegt, heeft u vanuit de Beach View een prachtig zicht over het speelstrand! Onze type Cubes staan op 3 verschillende locaties, waaronder tegenover de speeltuin en kinderboerderij!

Indeling
De chalets zijn ingedeeld met 2 slaapkamers. Het chalet beschikt over een ruime badkamer met douche en toilet. Fijne leefruimte met een eethoek en gezellige zithoek. De keuken is volledig uitgerust met inbouwoven, inbouwmagnetron, royale koel-vriescombinatie en een vaatwasser.

U kunt de auto bij de accommodatie parkeren en is er een ruim terras aanwezig met tuinmeubilair.

Huisdier
Uw huisdier is welkom in de Cube's 006, 237 en 238. Let op, bij grotere honden hanteren wij een maximum van 2 honden per accommodatie.
Vanaf september 2022 is uw huisdier welkom in de Cube's 006, 007, 194, 237 en 238. Tevens mag u uw hond ook meenemen naar de Beach View nummer 227!

Leg uw vakantie voor 2022/2023 vast.
Hieronder vindt u een overzicht met de 'speciale' periodes.
- Herfstvakantie
- Vakantie 2023 (u kunt zelf naar de juiste periode navigeren)

Boeken v.a. € 475,- per week

Afbeeldingen