Chalet 'Cube'

Boeken
Chalet 'Cube'


Onze Cube's zijn fijne en moderne chalet die van alle gemakken voorzien zijn. Onze Cube chalets staan op een rustige locatie op loopafstand van de faciliteiten of tegenover de grote speeltuin en kinderboerderij met volière.

Ligging
De chalets 237 t/m 239 staan bij elkaar op een veldje waar u heerlijk kunt genieten van uw vakantie. Tevens bent u vanaf deze plaatsen binnen een paar minuten al bij het speelstrand en visvijver! Ook onze faciliteiten, zoals het zwembad en de horeca, zijn op zeer korte afstand van deze chalets. Vanaf de plaatsen van de chalets 3, 6, 7 en 8 heeft u zicht over de kinderboerderij en/of grote speeltuin. Voor een ieder een prachtige plek, met veel ruimte en op korte afstand lopen van ons Grand Café met terras en zwembad met fantastisch waterspeeltuin.

Wilt u een chalet die wat meer op zichzelf staat, maar nog wel op korte afstand van de prachtige faciliteiten? Dan hebben wij een Cube voor u op plaats 194.

Indeling
De chalets zijn ingedeeld met 2 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met een 2-persoonsbed en 1 slaapkamer met 2 1-persoonsbedden. Het chalet beschikt over een ruime badkamer met douche en toilet. Fijne leefruimte met een eethoek en gezellige zithoek. De keuken is volledig uitgerust met inbouwoven, inbouwmagnetron, royale koel-vriescombinatie en een vaatwasser.

U kunt de auto bij de accommodatie parkeren en is er een ruim terras aanwezig met tuinmeubilair.

Huisdier
Uw huisdier is welkom in de Cube's 006, 237 en 238. Let op, bij grotere honden hanteren wij een maximum van 2 honden per accommodatie.

Leg uw vakantie voor 2022 vast.
Hieronder vindt u een overzicht met de 'speciale' periodes.
- Hemelvaart
- Pinksterweekend
- Herfstvakantie

Boeken v.a. € 495,- per week

Afbeeldingen