Terug naar Accommodaties

Chalet 'Cube'

Boeken
Chalet 'Cube'

Zoekt u een accommodatie op een rustige locatie of juist bij een speeltuin? En op korte afstand van de faciliteiten? Boek dan een van onze 6 Cube's. 3 stuks (238 t/m 239a) liggen vlakbij de kinderboerderij en grote speeltuin, waardoor de al wat oudere kinderen zichzelf prima kunnen redden. Wanneer ze de kinderboerderij en speeltuin voorbij zijn, is het nog geen minuut lopen naar het zwembad, indoorspeeltuin en horeca.

Heeft u liever zicht op de kinderboerderij en grote speeltuin? Dan kunt u terecht in een van onze 3 Cube op de plaatsen 6, 7 en 8. Perfect voor de wat jongere kinderen die wel zelf willen gaan spelen, maar die u liever niet zelfstandig de camping op laat lopen.

Huisdieren zijn toegestaan in de Cube's 6 en 238.

Bent u of uw gezin meer van het vissen en het strand? Dan kunt u ook daar, binnen enkele minuten, al genieten van het heerlijke vakantieweer, want ook dat ligt op korte loopafstand van de chalets.

De chalets zijn ingedeeld met 2 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met een 2-persoonsbed en 1 slaapkamer met 2 1-persoonsbedden. Het chalet beschikt over een ruime badkamer met douche en toilet, ruime leefkamer (eet- woongedeelte). De keuken is volledig uitgerust met inbouwoven, inbouwmagnetron, royale koel-vriescombinatie en een vaatwasser.

U kunt de auto bij de accommodatie parkeren en is er een ruim terras aanwezig met tuinmeubilair.

Boek hier direct uw Paasweekend, Meivakantie, Hemelvaartweekend of Pinksterweekend!

v.a. € 390,- per week

Boeken

Prijzen van de Accommodaties

Boeken

De prijs is exclusief toeristenbelasting à € 0,97 ,- p.p.p.n. en reserveringskosten à € 7,50.

Periode
Prijs per week (korter verblijf ook mogelijk)
Voor- en naseizoen
Middenseizoen
Hoogseizoen
€ 390,-
€ 775,-
€ 875,-