Chalet Comfort Plus

Boeken
Chalet Comfort Plus


Geniet van onze chalets met extra comfort. Deze prachtige chalets bieden extra ruimte, en staan op ideale locaties dichtbij de faciliteiten. De chalets 1, 2 en 2a zijn extra uitgerust met een leuk kinderzithoekje, waarbij de kinderen zelf aan een tafeltje kunnen zitten en spelen.

Ligging
3 chalets (1, 2 en 2a) staan op de toplocatie tegenover het zwembad. Dankzij de ligging van het terras, kunt u wel genieten van uw privacy wanneer u buiten aan uw ontbijt zit. De andere 2 comfort plus chalets staan op de plaatsen 196 en 199. Deze 2 chalets zijn nieuwere types en staan op een ruime plek om de hoek bij de faciliteiten, zoals het zwembad, de indoorspeeltuin en het zonnige terras.

Indeling
Naast de lichte, ruime zithoek met flat screen televisie, is er ook een eethoek in het chalet. De luxe keukens zijn uitgerust met een grilloven (1, 2 en 2a) of een aparte oven en magnetron (196 en 199). Ook hoeft u niet de met de hand af te wassen, want u beschikt tijdens uw vakantie over een vaatwasser. Omdat het chalet ook geschikt is voor (grotere) gezinnen, is er een apart toilet aanwezig. Wel zo fijn op vakantie! De 6 bedden staan in 3 slaapkamers, waar overal 1-persoons dekbedden en kussens aanwezig zijn.

De eerste foto's in de galerij zijn van chalet comfort plus nummers 1, 2 en 2a. Hierna komen de foto's van de chalets 196 en 199.

Huisdier
Uw huisdier is welkom in de chalets 2a en 199. Let op, bij grotere honden hanteren wij een maximum van 2 honden per accommodatie.

Leg uw vakantie voor 2022 vast.
Hieronder vindt u een overzicht met de 'speciale' periodes.
- Hemelvaart (Nog 1 beschikbaar!)
- Pinksterweekend (Nog 1 beschikbaar!)
- Herfstvakantie

Boeken v.a. € 480,- per week