Chalet de Luxe (4p.)

Boeken


Onze 4 persoons Chalet de Luxe zijn ruime en moderne chalets die van alle gemakken voorzien zijn.

De royale chalets zijn ingedeeld met 2 slaapkamers. De 1-persoonsbedden hebben een afmeting van 80 x 200 en het 2-persoonsbed een afmeting van 160 x 200. Het chalet beschikt over een ruime badkamer met douche en toilet. Fijne leefruimte met een eethoek en gezellige zithoek. De keuken is volledig uitgerust met oven, magnetron, royale koel-vriescombinatie en een vaatwasser.

Locaties Chalet de Luxe

Onze Chalets de Luxe bevinden zich op verschillende campings verspreid over de camping. Locaties 227 en 229 staan op een leuk veldje met zicht over het speelstrand en visvijver! Het Chalet de Luxe op plaats 026 is een extra luxe variant, waarbij u net wat meer ruimte heeft en een mooie loungeset én eettafelset buiten heeft staan. Locaties 235 en 237 t/m 239a zitten op korte afstand van de kinderboerderij en de nieuwe Mega Speeltuin.

Chalet met speeltuin

Plaatsen 230 en 231 zijn op korte afstand van zowel het speelstrand/visvijver als de kinderboerderij/zwembad. Plaats 78 biedt een prachtig uitzicht over de visvijver, dus ideaal voor de hengelliefhebber!

U kunt de auto bij de accommodatie parkeren en is er een ruim terras aanwezig met tuinmeubilair.

Internet
In de 4-persoons chalets zijn een internetmodem geïnstalleerd. Hierdoor heeft u uw eigen 20mBit internetverbinding en behoort zelfs het gebruik van Netflix (met uw eigen account) tot de mogelijkheden. Het gebruik van het internet is inbegrepen in de prijs!

Huisdier
Uw huisdier is welkom in de accommodaties: 227, 237 en 238.
Ziet u een locatie met een * achter het nummer? Dan mag u uw huisdier meenemen (bijv. 001*)!

Goed om te weten: buiten de vakanties om kunt u op alle dagen aankomen! In de zomervakantie zijn onze wisseldagen maandag en vrijdag.

grote ruime bedden

Boeken