Chalet de Luxe (4p.)

Boeken


Onze 4 persoons Chalet de Luxe zijn ruime en moderne chalets die van alle gemakken voorzien zijn. De chalets staan op verschillende locaties. Zo kunt u kiezen voor een chalet op een rustige locatie op loopafstand van de faciliteiten, tegenover de grote speeltuin/kinderboerderij met volière óf op een prachtige locatie tegenover het speelstrand en visvijver.

Locaties Chalet de Luxe
Onze Chalets de Luxe bevinden zich op verschillende campings verspreid over de camping. Locaties 227 en 229 staan op een leuk veldje met zicht over het speelstrand en visvijver! De chalets op nummer 003, 006, 007 en 008 staan tegenover de kinderboerderij en grote speeltuin met trampolinezone! Het Chalet de Luxe op plaats 026 is de luxe variant, waarbij u net wat meer ruimte heeft en een mooie loungeset én eettafelset buiten heeft staan. Op plaats 78 en 230 staan gloednieuwe chalets die in het voorjaar geplaatst worden/zijn. 230 is op korte afstand van zowel het speelstrand/visvijver als de kinderboerderij/zwembad. Plaats 78 biedt een prachtig uitzicht over de visvijver, dus ideaal voor de hengelliefhebber!

Indeling
De royale chalets zijn ingedeeld met 2 slaapkamers. De 1-persoonsbedden hebben een afmeting van 80 x 200 en het 2-persoonsbed een afmeting van 160 x 200. Het chalet beschikt over een ruime badkamer met douche en toilet. Fijne leefruimte met een eethoek en gezellige zithoek. De keuken is volledig uitgerust met inbouwoven, inbouwmagnetron, royale koel-vriescombinatie en een vaatwasser.

U kunt de auto bij de accommodatie parkeren en is er een ruim terras aanwezig met tuinmeubilair.

Huisdier
Uw huisdier is welkom in de accommodaties: 006, 007, 227, 237 en 238.

grote ruime bedden


Boeken v.a. € 475,- per week