Chalet de Luxe (vanaf sept. '22)

Boeken
Chalet de Luxe (vanaf sept. '22)


Geniet van onze chalets met extra comfort. Deze prachtige chalets bieden extra ruimte, en staan op ideale locaties dichtbij de faciliteiten of juist met uitzicht over de visvijver!

Ligging
3 chalets comfort (1, 2 en 2a) staan op de toplocatie tegenover het zwembad. Dankzij de ligging van het terras, kunt u wel genieten van uw privacy wanneer u buiten aan uw ontbijt zit.
Bent u een echte visfanaat? Dan zijn de Waterfront 083, 098 en 100a echt wat voor u! Deze chalets de luxe liggen direct aan de visvijver!
In onze Beach View's zit u samen aan een veld, maar wel met uitzicht over het speelstrand en de visvijver.
Wilt u liever wat rustiger zitten, maar wel dicht bij de faciliteiten? Dan zijn de chalets nummer 194 en 199 wat voor u!

Indeling
Naast de lichte, ruime zithoek met flat screen televisie, is er ook een eethoek in het chalet. De luxe keukens zijn uitgerust met een grilloven (1, 2 en 2a) of een aparte oven en magnetron (overige chalets). Ook hoeft u niet de met de hand af te wassen, want u beschikt tijdens uw vakantie over een vaatwasser. Alle chalets hebben 3 slaapkamers.


Huisdier
Uw huisdier is welkom in de chalets 2a. Vanaf 1 augustus is ook 199 beschikbaar voor huisdieren. Let op, bij grotere honden hanteren wij een maximum van 2 honden per accommodatie.
Vanaf september 2022 mag u uw hond ook mee nemen naar meerdere chalets. Liever een huisdiervrij chalet? Dan kunt u terecht in de chalets: 001, 196, 229a en 100a.

Leg uw vakantie voor 2022/2023 vast.
Hieronder vindt u een overzicht met de 'speciale' periodes.
- Herfstvakantie
- Boek hier uw vakantie voor 2023 (u dient zelf wel even naar 2023 te navigeren)

Boeken v.a. € 480,- per week

Afbeeldingen