Familiechalet 'Ultiem'

Boeken
Familiechalet 'Ultiem'


Ons Familiechalet is een gewild chalet, dankzij de ruime ouderslaapkamer waar een campingbedje past. Ook is er een ruime woonkamer waar een speeltafeltje met stoeltjes klaarstaat voor de kinderen. Ook buiten is er lekker veel ruimte om te spelen, en de ligging zorgt ervoor dat het chalet in de hete zomermaanden nog kan afkoelen.

Ligging
Het ruime Familiechalet bevindt zich op een ruime kavel, waardoor er veel gras is en een groot terras met loungeset. Op korte afstand wandelen bent u al bij het zwembad met waterspeeltuin, de indoorspeeltuin en de horecavoorzieningen. Aan het einde van het straatje bevindt zich nog een speeltuintje.

Indeling
Dit prachtige chalet biedt voldoende (speel)ruimte voor 5* personen dankzij de ruime leefruimte. Het chalet beschikt over een badkamer met toilet, en een apart toilet. De 2 slaapkamers zijn ruim opgezet en de keuken is voorzien van een vaatwasser. Als bonus is het chalet ingericht met kinderbed, kinderstoel en speelhoek. Lekker zorgeloos genieten dus!

Huisdieren
Het chalet is huisdiervrij. Mocht u graag uw huisdier mee willen nemen, dan kunt u ook eens een kijkje nemen bij onze andere accommodaties.

Leg uw vakantie voor 2022 vast.
Ga voor de overige periodes naar 'Boeken'!
- Hemelvaart
- Pinksterweekend
- Herfstvakantie

* Let op! De 5de persoon moet kunnen slapen in een (extra) kinderbed. Deze kan namelijk bij de ouder(s) op de slaapkamer geplaatst worden.

Boeken v.a. € 495,- per week