Glampinglodge (4p.)

Boeken


Naast onze prachtige Beach Lodges en Safaritenten, kunt u ook genieten van de luxueuze glamping tenten! En met luxueus is niets teveel gezegd over deze glamping accommodaties. Deze nieuwe glampinglodges beschikken naast een eigen badkamer (met douche en toilet) óók over een volledig uitgeruste keuken met vaatwasser!

Glamping veld met speeltuin


Ligging
Onze 4 persoons lodges staan samen met de 7 persoons lodges op één groot overzichtelijk veld. Het huren van twee of meer glampingtenten is ook mogelijk. Tevens is dit veldje op een korte afstand van het heerlijke speelstrand en de prachtige visvijver. Op een kleine loopafstand bent u al bij onze gezellige kinderboerderij, grote speeltuin en magnifieke zwembad! Geniet van het heerlijke weer vanaf de veranda, of lig heerlijk ontspannen in de hangmat van uw glamping accommodatie. Terwijl u ontspant bij de glampingtent kunt de kinderen in de speeltuin zien!

Indeling
Zodra u aan komt rijden bij de glampingtenten ziet u al de gezellige veranda. De hangmat van uw eigen glamping accommodatie hangt al voor u klaar. Heerlijk relaxen is hier geen probleem!

Binnen in de glampingtent bevinden zich 2 slaapkamers. 1 slaapkamer heeft een stapelbed. Tussen de slaapkamers van de glampingtent in bevindt zich de badkamer met douche, wastafel en toilet. De andere slaapkamer heeft een 2-persoonsbed. Aan de voorzijde van de glampingaccommodatie kunt u lekker eten aan de ruime eettafel voor 4 personen, of even loungen in de zithoek met televisie. In de luxe keuken bevind zich een vaatwasser, combimagnetron én ruime koelkast met vriesvak.

Tijdens de koudere dagen en nachten zorgen wij voor een kachel in de glampingtent.

Internet
In de Glampinglodges zijn een internetmodem geïnstalleerd. Hierdoor heeft u uw eigen 20mBit internetverbinding en behoort zelfs het gebruik van Netflix (met uw eigen account) tot de mogelijkheden. Het gebruik van het internet is inbegrepen in de prijs!

Huisdier
Ook uw hond mag mee in de Glampinglodge. In onze Glampinglodge 1 is uw huisdier welkom om mee te komen.
Ziet u een locatie met een * achter het nummer? Dan mag u uw huisdier meenemen (bijv. 001*)!

Goed om te weten: buiten de vakanties om kunt u op alle dagen aankomen! In de zomervakantie zijn onze wisseldagen maandag en vrijdag.

Boeken

Afbeeldingen