Glampinglodge (7p.)

Boeken


Naast onze prachtige Safaritenten, kunt u ook genieten van de luxueuze kampeertenten! De 7-persoons lodges zijn een ware droom voor de kinderen, want zij kunnen klimmend hun bed in en via een glijbaan naar beneden om de ochtend goed te beginnen! Boekt u de 7-persoons Lodge op het strand? Dan heeft u een prachtige ruime veranda met uitzicht over de visvijver!

glampinglodge camping overijsselLigging
Onze 7 persoons lodges staan op 2 locaties. 3 lodges staan samen met de 4 persoons lodges op één groot veld, waardoor er buiten veel overzicht is en een combinatie van twee of meer tenten mogelijk is. Tevens is dit veldje op een korte afstand van het heerlijke speelstrand en de prachtige visvijver. Op een kleine 5 minuten lopen bent u al bij onze gezellige kinderboerderij, grote speeltuin en magnifieke zwembad! Geniet van het heerlijke weer vanaf de veranda, of lig heerlijk ontspannen in de hangmat waarbij u uitzicht over het speeltuintje heeft! De overige 2 lodges staan op het strand met uitzicht over de visvijver. Maximaal genieten van de zonsondergang aan de overkant van de visvijver, vanaf de afsluitbare veranda. Let op! De lodges op het strand hebben geen glijbaan, wel een gezellig ingerichte speelhoek!


Indeling
Zodra u aan komt rijden ziet u al de gezellige veranda, waar de hangmat al voor u klaar hangt. Heerlijk relaxen is hier geen probleem! Binnen bevinden zich 3 slaapkamers: een ouderslaapkamer met een 2-persoonsbed, 1 met een stapelbed (onder 2 persoons, boven 1 persoons) en er zit een toffe bedstee in de Lodge! Perfect voor de kleine avonturiers, want je klimt de bedstee in, en je gaat er met de glijbaan weer uit! Uiteraard beschikt deze luxueuze Lodge over alle gemakken van thuis zoals een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. De keuken is volledig uitgerust met een combimagnetron én ene vaatwasser.

In de woonkamer bevindt zich een grote eethoek met zitbank en 3 stoelen. In de woonkamer kunt u heerlijk uitrusten op de ruime loungeset voor de televisie of met een goed boek!
Natuurlijk is het mogelijk om de verwarming aan te zetten, want in het voor- en najaar is dat nog wel eens lekker in de avonden!

Internet
In de Glampinglodges zijn een internetmodem geïnstalleerd. Hierdoor heeft u uw eigen 20mBit internetverbinding en behoort zelfs het gebruik van Netflix (met uw eigen account) tot de mogelijkheden. Het gebruik van het internet is inbegrepen in de prijs!

Huisdier
Ook uw hond mag mee in de Glampinglodge. In onze Glampinglodge 5 is uw huisdier welkom om mee te komen.
Ziet u een locatie met een * achter het nummer? Dan mag u uw huisdier meenemen (bijv. 001*)!

Goed om te weten: buiten de vakanties om kunt u op alle dagen aankomen! In de zomervakantie zijn onze wisseldagen maandag en vrijdag.


Speciale kort zomerverblijf
Glampinglodge 4 - vrijdag 26 juli tot maandag 29 juli - € 829,55 incl. verplichte kosten, 7 personen.

Boeken v.a. € 625,- per week

Afbeeldingen