Terug naar Accommodaties

6-persoons Chalet Comfort

Boeken
6-persoons Chalet Comfort

Deze mooie 6-persoons chalet is volledig ingericht inclusief dekbedden. Bedlinnen dient u zelf mee te nemen of te huren via ons. In de ruime woonkamer vindt u voldoende zitplaatsen voor 6 personen en eventueel visite of vriendjes/vriendinnetjes van uw kinderen. Er is een televisie aanwezig, en er is mogelijkheid tot Wifi of Kabelinternet. Voor het chalet is ligt een terras met tuinmeubilair en er is eventueel ook nog plaats voor de auto.

Chalet 208 is huisdiervrij.

Heeft u een gezinslid onder de 3 jaar? Dan ontvangt u in de maanden september en oktober tot 15% korting op uw (mid)week verblijf!

De 6-persoons chalet comfort plus al vol? Neem dan ook een kijkje bij de particuliere verhuur. U kunt hier kiezen uit een 6-persoons chalet, en 6-persoons chalet comfort. Onderaan de pagina bij de accommodaties kunt u naar de particuliere verhuur.

vanaf € 250,00 per midweek

Boeken

Prijzen van de accommodatie

Boeken

Onze Chalet Comfort is van alle gemakken voorzien. U kunt deze al boeken vanaf € 250,00 per weekend. Bijkomende kosten zijn reserveringskosten à € 7,50 en de toeristenbelasting à € 1,00 p.p.p.n.