Stacaravan 'Standaard'

Boeken
Stacaravan 'Standaard'

Bent u met een groter gezin, of zoekt u iets met 4 slaapkamers en veel ruimte? Dan zit u goed met onze stacaravan voor 8 personen! Zowel het chalet als de locatie is ideaal voor een rustig en ontspannen vakantie met het hele gezin.

Ligging
De stacaravan staat op plaats 208, welke gelegen is aan een groot grasveld met veel ruimte om het chalet heen. Om de hoek van het veldje, ligt de kinderboerderij met grote speeltuin. Tevens is zowel de grote visvijver met speelstrand én de horeca met zwembad en waterspeeltuin beide op een kleine 5 minuten wandelen. Dankzij de ligging van het terras, kunt u heerlijk in de zon zitten!

Indeling
Deze stacaravan voor 8 personen is volledig ingericht en voorzien van maar liefst 4 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met een 2-persoonsbed en 3 slaapkamers met 2 1-persoonsbedden inclusief dekbedden. In het chalet is een badkamer met toilet en douche aanwezig en ook nog een apart 2e toilet. In de ruime woonkamer vindt u voldoende zitplaatsen voor 8 personen en eventueel visite of vriendjes/vriendinnetjes van uw kinderen. Er is een televisie aanwezig, en er is mogelijkheid voor Kabelinternet. Bij het chalet is ligt een terras met tuinmeubilair en er is ook nog plaats voor de auto.

Deze stacaravan is geschikt voor maximaal 4 volwassenen.

Huisdier
In dit chalet zijn huisdieren toegestaan. Wel graag eerst overleggen m.b.t de hoeveelheid en grote van uw huisdier(en).

Boeken v.a. € 545,- per week

Afbeeldingen