Safari Beach Lodge

Boeken
Safari Beach Lodge


Als een perfecte locatie al het halve werk is, dan zit u in de Safari Beach Lodge helemaal op de juiste plek! Zodra u aankomt, kunt u direct genieten van het prachtige uitzicht over het strand en de visvijver. Dankzij de extra grote veranda kunt u in de avonden genieten vanaf de veranda van de prachtige zonsondergangen.

Ligging
Zoals de naam als zegt, staan onze Safari Beach Lodge op het strand. Zo krijgt u het perfecte vakantiegevoel en kunnen de kinderen heerlijk op het strand spelen terwijl u lekker ontspant op de veranda. Of wellicht dat iemand van het gezin langs de visvijver zijn/haar hengel wilt uitgooien? Ook dat kan op korte afstand van deze Beach Lodges. De faciliteiten zijn tevens ook nog op korte afstand, want binnen 5 minuten wandelen staat u al met de voeten in het zwembad, of springen de kinderen al op een van de trampolines!

Indeling
De Safari Beach Lodges zijn voorzien van een ruime veranda (incl. afsluitbare balustrade) met relaxte zithoek met hangstoel en binnen in de woonkamer een ruime loungeset. Ook is er een complete keuken met combimagnetron en ruime eethoek. In de badkamer bevindt zich het toilet, de douche en de wasbak met opbergruimte. Er zijn maar liefst 3 slaapkamers, waarvan een slaapkamer is uitgevoerd in de vorm van een bedstee, met daaronder een kinderspeelhoek. Super leuk voor de kinderen die graag op avontuur willen!

Huisdier
Neem uw huisdier lekker mee op vakantie! In de Beach Lodge nummer 2 mogen namelijk ook honden mee. Zo kunt u met het complete gezin vakantie komen vieren.


Leg uw vakantie voor 2022 vast.
Hieronder vindt u een overzicht met de 'speciale' periodes.
- Hemelvaart (reeds volgeboekt)
- Pinksterweekend (reeds volgeboekt)
- Herfstvakantie

Boeken v.a. € 650,- per week