Safaritent (5p.)

Boeken


Genieten van kamperen, maar wel liever wat meer luxe? Dan zijn de Safaritenten een uitkomst! Onze tenten zijn uitgerust met echte bedden, een volledig ingerichte keuken met warm water én een heerlijke loungeset met televisie in de keuken. Ook gezellig om te boeken wanneer u samen met een groep kampeerders komt.

Ligging
Onze Safaritenten zijn onderdeel van het kampeerterrein. Tevens staan onze Safaritenten op korte afstand van het sanitair gebouw. Het is zelfs mogelijk om een privé badkamer erbij te huren, zodat u over alle gemakken bent voorzien. Het zwembad en de horeca met zonnige terras, zijn op een paar minuten afstand wandelen. De kinderen kunnen dus lekker hun gang gaan, wanneer u wat later naar het zwembad wilt gaan!

Indeling
Deze 5-persoons ingerichte tenten zijn voorzien van 2 slaapkamers, een leefruimte en een ruime veranda. Een slaapkamer beschikt over een 2-persoons bed (160x200), de andere over een 1-persoonsbed (80x200) en een stapelbed (80x200). In de leefruimte staat een heerlijke loungeset, waar u met het hele gezin televisie kan kijken. De keuken beschikt over koud én warm water, een koelkast en inventaris. Op de veranda staat een picknickbank en een heerlijk hangstoel, waarin ook de volwassenen rustig kunnen zitten om bijvoorbeeld een boekje te lezen. Al met al komt u na aankomst in een kant en klare, volledig ingerichte tent terecht. Onze safaritenten/ ingerichte tenten/ lodges zijn voorzien van warm water, en wanneer het wat frisser wordt in de nacht of overdag, zorgen wij dat u beschikt over een kacheltje en extra dekens.

Internet
In de safaritenten zijn een internetmodem geïnstalleerd. Hierdoor heeft u uw eigen 20mBit internetverbinding en behoort zelfs streamen tot de mogelijkheden. Het gebruik van het internet is inbegrepen in de prijs!

Huisdier
Natuurlijk mag ook uw huisdier mee naar onze camping! In Safaritent 2 zijn huisdieren welkom. Mocht u grotere honden hebben, dan overleggen we dit graag even van te voren. Overnachting met hond kan bij ons, we hebben een mooi hondenuitlaatveld en hondendouche voor wanneer het nodig is. Glamping met hond. Ziet u een locatie met een * achter het nummer? Dan mag u uw huisdier meenemen (bijv. 001*)!

Wilt u liever een ruimere tent, of nog meer luxe? Neem dan een kijkje bij onze overige lodges!

Goed om te weten: buiten de vakanties om kunt u op alle dagen aankomen! In de zomervakantie zijn onze wisseldagen maandag en vrijdag.

Boeken v.a. € 395,- per week

Afbeeldingen