Safaritent (5p.)

Boeken


Genieten van kamperen, maar wel liever wat meer luxe? Dan zijn de Safaritenten een uitkomst! Onze tenten zijn uitgerust met echte bedden, een volledig ingerichte keuken met warm water én een heerlijke loungeset met televisie in de keuken. Ook gezellig om te boeken wanneer u samen met een groep kampeerders komt.

Ligging
Onze Safaritenten zijn onderdeel van het kampeerterrein. Tevens staan onze Safaritenten op korte afstand van het sanitair gebouw. Het is zelfs mogelijk om een privé badkamer erbij te huren, zodat u over alle gemakken bent voorzien. Het zwembad en de horeca met zonnige terras, zijn op een paar minuten afstand wandelen. De kinderen kunnen dus lekker hun gang gaan, wanneer u wat later naar het zwembad wilt gaan!

Indeling
Deze 5-persoons ingerichte tenten zijn voorzien van 2 slaapkamers, een leefruimte en een ruime veranda. Een slaapkamer beschikt over een 2-persoons bed (160x200), de andere over een 1-persoonsbed (80x200) en een stapelbed (80x200). In de leefruimte staat een heerlijke loungeset, waar u met het hele gezin televisie kan kijken. De keuken beschikt over koud én warm water, een koelkast en inventaris. Op de veranda staat een picknickbank en een heerlijk hangstoel, waarin ook de volwassenen rustig kunnen zitten om bijvoorbeeld een boekje te lezen. Al met al komt u na aankomst in een kant en klare, volledig ingerichte tent terecht. Onze safaritenten/ ingerichte tenten/ lodges zijn voorzien van warm water, en wanneer het wat frisser wordt in de nacht of overdag, zorgen wij dat u beschikt over een kacheltje en extra dekens.

Huisdier
Natuurlijk mag ook uw huisdier mee naar onze camping! In Safaritent 2 zijn huisdieren welkom. Mocht u grotere honden hebben, dan overleggen we dit graag even van te voren. Overnachting met hond kan bij ons, we hebben een mooi hondenuitlaatveld en hondendouche voor wanneer het nodig is. Glamping met hond.

Wilt u liever een ruimere tent, of nog meer luxe? Neem dan een kijkje bij onze overige lodges!

sanitair

* korte verblijven in de zomervakantie *

Wilt u liever een weekend of midweek langskomen?
In de volgende periode vindt u nog een kort verblijf:

21 juli tot 24 juli (weekend)
4 augustus tot 7 augustus (weekend)

Boeken v.a. € 395,- per week

Afbeeldingen