Stacaravan 'Standaard'

Boeken
Stacaravan 'Standaard'


Genieten van een ontspannen vakantie in een degelijke stacaravan is bij ons geen probleem! Onze stacaravan staan op verschillende plaatsen op de camping, dus of u liever een rustig plek zoekt, of een dichtbij de grote speeltuin: het is beide mogelijk!

Ligging
De ligging van alle chalets zijn perfect om overal snel te kunnen komen. U bent binnen een paar minuten wandelen bij het uitgebreide zwembad, gezellige horeca, en de grote speeltuin met kinderboerderij. Wandelt u richting het speelstrand, de visvijver en het avonturenpad? Dan bent u hier ook binnen een paar minuten al aanwezig! Bent u gek op vissen? De locaties 076, 215, 216 en 219 liggen op korte loopafstand van de visvijver! In 206 zit u op loopafstand van de kinderboerderij en grote speeltuin.

Indeling
Deze mooie 6-persoons staravans zijn volledig ingericht met een ruime woonkamer en uitgebreide keuken met oven, koelkast en gaskookplaat. In de ruime woonkamer bevindt zich een televisie, en er is mogelijkheid voor kabelinternet. De slaapkamers zijn allemaal voorzien van kussen en dekbedden. Lakenpakketten zijn bij te boeken. Bij de stacaravans liggen ruime terras welke voorzien zijn van degelijk tuinmeubilair en er is ook nog plaats voor de auto! Dus geen gedoe met boodschappen of extra spullen wanneer u een dagje er op uit gaat!

Huisdieren
In de stacaravans 206 en 215 zijn huisdieren toegestaan.
Stacaravan 76 is niet huisdiervrij, maar mogen geen huisdieren in meegenomen worden.

Let op! Alle stacaravans zijn verschillend, en daarom geldt de foto hierboven niet voor alle plaatsen.

Leg uw vakantie voor 2022 vast.
Ga voor de overige periodes naar 'Boeken'!
- Hemelvaart
- Pinksterweekend
- Herfstvakantie

Boeken v.a. € 465- per week

Afbeeldingen