Chalet 'Supreme'

Boeken
Chalet 'Supreme'


Vanaf het Hemelvaartweekend te boeken: het chalet waarbij uw vakantie direct begint: een heerlijk ruime loungeset buiten in de zon of languit op de grote hoekbank in de gezellige woonkamer! Geschikt voor 2 tot 6 personen, dankzij een fijne slaapbank.

Ligging
De locatie van dit luxe chalet is op loopafstand van alle faciliteiten; u bent zo met uw zwemspullen bij het zwembad en op dezelfde afstand lopen zit u ook al aan de visvijver met uw hengel! Erg geschikt voor gasten die iets meer luxe wensen tijdens de vakantie, maar wel graag op de camping willen verblijven! Het terras is gelegen naar het noorden, en dankzij de vele ruimte kunt u nog lang genieten van de heerlijke middagzon!

Indeling
Het chalet beschikt over veel extra luxe: in het excellente kookeiland vindt u een ruim gasfornuis. Ook beschikt u over een vaatwasser, ruime koelkast en apart diepvrieslades, magnetron, en aparte oven. In de grote slaapkamer is er extra kastruimte zodat u niet uit de koffer hoeft te leven! Uiteraard ontvangt u gratis internet in uw chalet met een snelheid van 15Mbit. Dus samen een film via Netflix kijken is geen probleem! Er zijn 2 slaapkamers, maar bent u met 5 of 6 personen? Dan kunt u zo de ruime bank ombouwen tot een comfortabel bed!

Huisdier
In onze Supreme chalet is geen huisdier toegestaan. Uiteraard hebben we verschillende andere chalets waar dit wel mogelijk is! Kijk hier voor het overzicht.

Leg uw vakantie voor 2022 vast.
Hieronder vindt u een overzicht met de 'speciale' periodes.
- Hemelvaart
- Pinksterweekend
- Herfstvakantie

Boeken v.a. € 545,- per week