Tiny House (2 - 6p.)

Boeken


Misschien is 'Tiny' wel niet de juiste benaming voor dit prachtige chalet, want dit 8 meter lange chalet heeft wel degelijk veel ruimte! Dankzij de slimme indeling kunt u tijdens uw vakantie genieten van een luxueuze keuken, gezellige woonkamer en een aangename slaapkamer met indrukwekkend uitzicht!

Ligging
De Tiny Houses staan bij de visvijver aan een groot veld met speeltuintje. Dus ook uw (klein)kinderen zullen zich uitstekend vermaken bij de Tiny House. Vooral wanneer u wakker wordt in de vide: genieten met prachtig breed uitzicht over de visvijver.

Indeling
De meeste Tiny Houses staan bekend om zijn kleine ruimtes, echter is ook de loft - waar de slaapkamer zich bevindt - lekker ruime opgezet! De opbergruimte vindt u in de badkamer. Naast de bijzondere slaapkamer op de vide, kan de bank ook nog omgebouwd worden tot een comfortabel 2 persoons bed! Zodat u met 4-personen hier uw vakantie kunt doorbrengen. Bent u met 6 personen? Dan kunt u hier ook zeker verblijven! U heeft de mogelijkheid een gezellige tent erbij te huren als gastenverblijf. Deze tent is voorzien van 2 1-persoonsbedden.

De Tiny Houses zijn van alle gemakken voorzien, zoals een volledig uitgeruste keuken met vaatwasser, oven, magnetron, koelkast en vrieskast. Een ruime eethoek en knusse zithoek met tv. Ook is er een gezellig bar bij de keuken. Het terras ligt aan de voorzijde van de Tiny House, zodat u ook vanaf het terras zicht heeft op het viswater en de speeltuin.

Nieuw: gastenverblijf!
Wilt u uw Tiny House uitbreiden met 2 luxe slaapplaatsen? Dan kunt er een tent er bij huren. Deze staat tussen 99a en 100 in. Super leuk voor de kinderen of wanneer bijvoorbeeld opa en oma ook komen logeren! Deze tent dient u als artikel extra bij te boeken. Zie laatste foto's voor een impressie van de tent!

Internet
In de tiny houses zijn een internetmodem geïnstalleerd. Hierdoor heeft u uw eigen 20mBit internetverbinding en behoort zelfs het gebruik van Netflix (met uw eigen account) tot de mogelijkheden. Het gebruik van het internet is inbegrepen in de prijs!

Huisdier
Huisdieren zijn welkom in chalet 099 en 099a.
Ziet u een locatie met een * achter het nummer? Dan mag u uw huisdier meenemen (bijv. 001*)!

Goed om te weten: buiten de vakanties om kunt u op alle dagen aankomen! In de zomervakantie zijn onze wisseldagen maandag en vrijdag.

tiny house


Boeken

Afbeeldingen