Terug naar Accommodaties

Tiny House

Boeken
Tiny House

Misschien is 'Tiny' wel niet de juiste benaming voor dit prachtige chalet, want dit 8 meter lange chalet heeft wel degelijk veel ruimte! Dankzij de slimme indeling kunt u tijdens uw vakantie genieten van een luxueuze keuken, gezellige woonkamer en een aangename slaapkamer met indrukwekkend uitzicht!

De Tiny Houses staan bij de visvijver aan een groot veld met speeltuintje. Dus ook uw (klein)kinderen zullen zich uitstekend vermaken bij de Tiny House.

Waar de Tiny Houses ook bekend om staan zijn hun kleine ruimtes, echter is ook de loft - waar de slaapkamer zich bevindt - lekker ruime opgezet! De opbergruimte vindt u in de badkamer. Naast de bijzondere slaapkamer op de loft, kan de bank ook nog omgebouwd worden tot een 2 persoons bed! Zodat u met 4-personen hier uw vakantie kunt doorbrengen.

Nieuw! Wilt u uw Tiny House uitbreiden met 2 luxe slaapplaatsen? Dan kunt u vanaf juni óók een tent er bij huren. Deze staat tussen 99a en 100 in (ook alleen bij deze 2 Tiny Houses te boeken). Super leuk voor de kinderen of wanneer bijvoorbeeld opa en oma ook komen logeren! Deze tent dient u als artikel extra bij te boeken. Zie laatste foto's voor een impressie!

De Tiny House is van alle gemakken voorzien: een volledig uitgeruste keuken (vaatwasser, oven, magnetron, koelkast, diepvries), ruime eethoek en knusse zithoek met tv.

Aan de voorzijde van de Tiny House ligt het terras, zodat u ook vanaf het terras zicht heeft naar de visvijver. Door deze plaatsing kunt u 's ochtends bij het wakker worden genieten van het bijzondere uitzicht over de visvijver en het bos.

De Tiny Houses zijn te boeken op de plaatsen 99, 99a en 100!
Huisdieren zijn welkom in chalet 099.

Boek hier direct uw Paasweekend, Meivakantie, Hemelvaartweekend of Pinksterweekend!

v.a. € 360,- per week

Boeken

Prijzen van de Accommodaties

Boeken

De huurprijs is inclusief eindschoonmaak en water- en stroomverbruik. Hieronder een overzicht van de verplichte* en optionele kosten.

Artikel
Prijs
Toeristenbelasting
Reserveringskosten
Annuleringsverzekering
Kabelinternet
€ 0,97 p.p.p.n.
€ 7,50
5,5% van huurprijs
€ 25,00 per week