Tiny House (2 - 6p.)

Boeken
Tiny House (2 - 6p.)


Misschien is 'Tiny' wel niet de juiste benaming voor dit prachtige chalet, want dit 8 meter lange chalet heeft wel degelijk veel ruimte! Dankzij de slimme indeling kunt u tijdens uw vakantie genieten van een luxueuze keuken, gezellige woonkamer en een aangename slaapkamer met indrukwekkend uitzicht!

Ligging
De Tiny Houses staan bij de visvijver aan een groot veld met speeltuintje. Dus ook uw (klein)kinderen zullen zich uitstekend vermaken bij de Tiny House. En natuurlijk is het uitzicht over de visvijver niet te missen! Vooral wanneer u wakker wordt in de vide: genieten met prachtig breed uitzicht over de visvijver. Binnen 10 minuten wandelen bent u al bij ons Grand Café, Cafetaria, Pizzeria, Winkeltje, Indoorspeeltuin, kinderboerderij en natuurlijk ons ruime zwembad met waterspeeltuin! Ligt u liever op het strand of spelen de kinderen liever op het strand? Dan is het maar een paar minuten wandelen om hier te komen!

Indeling
De meeste Tiny Houses staan bekend om zijn kleine ruimtes, echter is ook de loft - waar de slaapkamer zich bevindt - lekker ruime opgezet! De opbergruimte vindt u in de badkamer. Naast de bijzondere slaapkamer op de vide, kan de bank ook nog omgebouwd worden tot een comfortabel 2 persoons bed! Zodat u met 4-personen hier uw vakantie kunt doorbrengen. Bent u met 6 personen? Dan kunt u hier ook zeker verblijven, dankzij ons gastenverblijf! Verder zijn de Tiny Houses van alle gemakken voorzien: een volledig uitgeruste keuken (vaatwasser, oven, magnetron, koelkast, diepvries), ruime eethoek en knusse zithoek met tv. En ook is er een gezellig eetbar aan de keuken. Het terras ligt aan de voorzijde van de Tiny House, zodat u ook vanaf het terras zicht heeft naar de visvijver.

Nieuw: gastenverblijf!
Wilt u uw Tiny House uitbreiden met 2 luxe slaapplaatsen? Dan kunt u vanaf juni óók een tent er bij huren. Deze staat tussen 99a en 100 in (ook alleen bij deze 2 Tiny Houses te boeken). Super leuk voor de kinderen of wanneer bijvoorbeeld opa en oma ook komen logeren! Deze tent dient u als artikel extra bij te boeken. Zie laatste foto's voor een impressie!


Huisdier
Huisdieren zijn welkom in chalet 099. Vanaf 2023 mag u ook uw huisdier meenemen in chalet 099a. Let op, bij grotere honden zouden we graag willen overleggen wat het maximaal aantal is in deze accommodatie.

Leg uw vakantie voor 2022/2023 vast.
Hieronder vindt u een overzicht met de 'speciale' periodes.
- Herfstvakantie
- Boek hier alvast uw Tiny House voor 2023 (u dient zelf nog naar 2023 te navigeren)

Prijzen van de Accommodaties

Boeken

Boeken v.a. € 465,- per week

Afbeeldingen