Animatie Team

Het animatieteam van camping de Pallegarste is in alle vakantieperiodes actief (m.u.v. de voorjaarsvakantie!) en vanaf mei ook alle weekenden. In de zomervakantie is zeker 5 keer per dag een activiteit en dat 7 dagen per week. De activiteiten zijn heel divers en gaan van knutselen, sport en spel, theater tot bingo avonden of broodjes bakken op het kampvuur.

We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de seizoenen en het weer! Maar een klein beetje regen houdt ons natuurlijk niet tegen om buiten lekker bezig te zijn. In de herfstvakantie hebben we ook een leuk programma, met veel natuuractiviteiten!

Kijk hier voor het aankomende programma!

Broodjes bakken camping
knutselen

Animatieprogramma in de zomervakantie

In de zomerperiode zijn er ook grote evenementen. Natuurlijk is er een playbackshow en een zeskamp, maar ook een color- of een obstakelrun. Het kan ook zijn dat er een echt circus op bezoek komt of dat de hele camping met waxinelichtjes wordt verlicht. Het kan dus echt van alles zijn!

Colorrun camping

Ook worden er verschillende themadagen georganiseerd op de camping. Zoals een oud Hollandse dag met heerlijke poffertjes en pannenkoeken. Of een gezellige Hawaii party met een schuimkanon bij het zwembad.

Camping met animatie

Vragen over ons animatie team?

Neem contact op