Animatie Team

Het animatieteam van camping de Pallegarste is in alle vakantieperiodes actief (m.u.v. de voorjaars- en herfstvakantie!) en vanaf mei ook alle weekenden. In de zomervakantie is zeker 5 keer per dag een activiteit en dat 7 dagen per week. De activiteiten zijn heel divers en gaan van knutselen, sport en spel, theater tot bingo avonden of broodjes bakken op het kampvuur.

Kijk hier voor het aankomende programma!

Broodjes bakken camping

In de zomerperiode zijn er ook grote evenementen. Natuurlijk is er een playbackshow en een zeskamp, maar ook een color- of een obstakelrun. Het kan ook zijn dat er een echt circus op bezoek komt of dat de hele camping met waxinelichtjes wordt verlicht. Het kan dus echt van alles zijn!

Colorrun camping

Ook worden er verschillende themadagen georganiseerd op de camping. Zoals een oud Hollandse dag met heerlijke poffertjes en pannenkoeken. Of een gezellige Hawaii party met een schuimkanon bij het zwembad.


Onze mascotte Pallie de olifant!

Hallo allemaal!

En paar jaar terug zocht ik een mooie camping om in de zomer lekker te wonen.
Ik houd van het bos, strand, water, en gras... dus eigenlijk van alles wel! En toen kwam ik langs de Pallegarste.

Mascotte camping

Gelukkig maar, want hier kan ik lekker in het gras rollen op de kampeerplaats, in het water duiken voor verkoeling, en in de bossen schuilen tegen de regen.
Ik ben gelukkig ook niet alleen, want mijn vrienden Jungle Jill en Jari Safari wonen ook op de camping! Samen beleven we allemaal avonturen, en helpen ze mij met dansen, knutselen en nieuwe dingen leren!!

Inmiddels hebben we al heel veel vriendjes gemaakt met het animatieteam, de dames en heren van de horeca en natuurlijk met heeeel veel jongens en meisjes op de camping!! Dat vinden we ook het gezelligste, wanneer die allemaal op vakantie komen!

Kom jij ook langs om met ons te spelen? Tot snel!

Groetjes van Pallie
Jungle Jill en Jari Safari

Animatieteam camping


Animatie Team

Vragen over ons animatie team?

Neem contact op