Overnachten tijdens de ANWB Vechtdal Fiets4Daagse

Voor de ANWB Vechtdal Fietsvierdaagse 2023 hebben we weer verschillende prachtige routes uitgezet. Er zijn kortere (40 km) en langere (60 km) fietsroutes. Alle routes hebben hun eigen thema en ook zijn ze geheel gemarkeerd zodat u de fietsroutes eenvoudig kunt volgen. De routekaarten worden, per dag, bij de start uitgereikt.

Het is een recreatieve fietstocht waarbij 20 km /u hard zat is. De fietsroutes zijn niet op GPS verkrijgbaar.

Bezienswaardigheden
Elke dag kunt u bij de start en op de splitsing van 40 en 60 km bepalen of u de lange of de kortere fietsroute gaat fietsen. Ook krijgt u informatie mee over bezienswaardigheden die u onderweg tegenkomt die de moeite waard zijn om even te bekijken. Natuurlijk bent u hier niet toe verplicht. Wel maken ze uw fietstocht nóg leuker! Aan de start van elke fietsdag worden de fietsroutes en de extra informatie over de bezienswaardigheden voor die dag uitgedeeld.

Startplaatsen
Tijdens de ANWB Vechtdal Fietsvierdaagse starten we alle dagen vanuit een andere startplaats. U kunt elke dag starten tussen 8.30 en 11.30 uur. Om 17.00 uur sluit de laatste stempelpost.
Op dag één, twee en drie van de fietsvierdaagse zijn er twee startplaatsen. Zo kunt u op 5, 6 en 7 september zelf kiezen waarvandaan u gaat starten.

Kaarten
U kunt de kaarten direct online bij bestellen. Wilt u maar een of twee dagen meefietsen? Dan dient u deze zelf online te kopen (www.vechtdalfietsvierdaagse.nl)

U kunt bij ons een midweek of een week verblijven, maar speciaal voor de fietsvierdaagse kunt u ook van maandag tot zaterdag bij ons verblijven.
Het arrangement is inclusief schoonmaak, internet en reserveringskosten. De prijs is exclusief de toeristenbelasting à € 1,05 p.p.p.n. en de fietskaarten.

Prijzen van de Arrangementen

Boeken vanaf € 300,00