Reserveer nu al voor 2023!

Reserveer nu!
Reserveer nu al voor 2023!


Kamperen in 2023

Wilt u zeker zijn van dat ene mooie plekje met uitzicht op de speeltuin? Of juist op een van de ruimere comfort kampeerplaatsen in 'het laantje'? Leg dan nu alvast uw vakantie voor 2023 vast! Onze ruime comfort kampeerplaatsen beschikken allemaal over 16 ampère stroom, water aan- en afvoer en CAI aansluiting. Tevens kunt u een modem huren, zodat u over 15 Mbit internet beschikt! Ook zijn alle kampeerplaatsen afgescheiden door middel van haagjes voor een beetje privacy. Wilt u privé sanitair bijboeken? Ook dat is mogelijk!

Net als vorige jaren bieden wij ook in 2023 de volgende kampeerarrangementen aan:

Wij bieden geen seizoensplaatsen meer aan! Om op de wachtlijst te komen voor een voorseizoensplaats, kunt u mailen naar receptie@depallegarste.nl.

Van basic Trekkerstent en gezellige Safaritent tot luxueuze chalets en knusse Glampinglodges

De afgelopen jaren is ons aanbod in verhuurmogelijkheden enorm gegroeid. Zo bieden wij prachtige en moderne Tiny Houses aan voor 2 personen, die uitgebreid kan worden naar 4 of zelfs 6 personen (dankzij ons Gastenverblijf). Maar ook hebben we prachtige chalets met uitzichten op de speeltuin en/of kinderboerderij, of aan een veld met uitzicht over de visvijver!

Wilt u het 'kampeergevoel' beleven, maar dan wel in alle luxe? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Naast onze prachtige 7-persoons Safari Beach Lodges (aan het strand met grote veranda) kunt u ook onze super luxe Glampinglodges (4- en 7-persoons) boeken! Deze prachtige lodges met eigen badkamer én vaatwasser, staan op een veld met speeltuintje, en op korte loopafstand van het speelstrand.

Komt u op doorreis of wilt u op bezoek bij vrienden/kennissen/familie? Dan hebben wij een super leuke trekkerstent te huur, met 2 bedden, een kleine koelkast en een kookmogelijkheid!

Dus wilt u basic of juist extra luxe komen overnachten? Reserveer dan uw favoriete accommodatie op de perfecte locatie voor uw vakantie van 2023!

Neem ook een kijkje bij (één van) onze: 4-persoons Chalet de Luxe, 6-persoons Beach Views, 6-persoons Waterfronts, 2/4-persoons Supreme, 6-persoons Chalet Comfort, 6-persoons Chalet Comfort Plus en 5-persoons Safaritent!

Acco's

De omgeving
Geniet van het avontuur en de natuur op Camping de Pallegarste, uw camping in het prachtige fiets- en wandelrijke Vechtdal, Overijssel! De omgeving zorgt ervoor dat je
meteen de fiets of de wandelschoenen wilt pakken.

Ontdek de smalle paadjes langs kleine bolle akkers met rode boerderijdaken. Of geniet van de verschillende zandverstuivingen, landgoederen, vennetjes, stuwwallen en donkere bossen. En vergeten de Vecht zelf niet: de kleinste van onze grote rivieren, die zo mooi kronkelt door het dal dat hij zelf geschapen heeft. De prachtige Vecht is al op 10 minuten fietsen te bereiken vanaf Camping de Pallegarste. Volg de Vecht te voet of per fiets naar de steden Ommen of Hardenberg, waar u heerlijk kunt winkelen of neem bijvoorbeeld een bezoek aan de kunstroute in Hardenberg.

Genoeg te beleven, te zien en te genieten in de omgeving van Camping de Pallegarste, gelegen aan de rand van het dorpje Mariënberg, in het prachtige Vechtdal. Boek uw vakantie voor 2023 en geniet mee!

ommen

Boeken