Reserveer nu uw vakantie op de camping voor 2024!


Kamperen in 2024

Wilt u zeker zijn van dat ene mooie plekje met uitzicht op de speeltuin? Of juist op een van de ruimere comfort kampeerplaatsen in 'het laantje'? Leg dan nu alvast uw vakantie voor 2024 vast! Onze ruime comfort kampeerplaatsen beschikken allemaal over 16 ampère stroom, water aan- en afvoer en CAI aansluiting. Tevens kunt u een modem huren, zodat u over 15 Mbit internet beschikt! Ook zijn alle kampeerplaatsen afgescheiden door middel van haagjes voor een beetje privacy. Wilt u privé sanitair bijboeken? Ook dat is mogelijk!

Net als vorige jaren bieden wij ook in 2024 de volgende kampeerarrangementen aan. Let op! We hebben sommige arrangementen ook beschikbaar voor onze comfort kampeerplaatsen met prive sanitair op de plaats! Boeken? Klik dan op de naam van het arrangement!

Wij bieden geen seizoensplaatsen meer aan! Ook onze voorseizoensplaatsen zitten reeds vol!

Van basic Trekkerstent en gezellige Safaritent tot luxueuze chalets en knusse Glampinglodges

Wist u dat in 2024 u ook een weekend of midweek kunt boeken tijdens de zomervakantie? Zo kunt u nog beter uw perfecte vakantie boeken! Dit betekent dat ook een verblijf van 10 dagen mogelijk is! De vaste aankomst- en vertrekdagen zijn maandag en vrijdag.

De afgelopen jaren is ons aanbod in verhuurmogelijkheden enorm gegroeid. Zo bieden wij prachtige en moderne Tiny Houses aan voor 2 personen, die uitgebreid kan worden naar 4 of zelfs 6 personen (dankzij ons Gastenverblijf). Maar ook hebben we prachtige chalets met uitzichten op de speeltuin en/of kinderboerderij, of aan een veld met uitzicht over de visvijver!

Wilt u het 'kampeergevoel' beleven, maar dan wel in alle luxe? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ga lekker op de veranda zitten met uitzicht over de visvijver van onze Glampinglodge, of kies een van de Glampinglodges op het veldje bij een speeltuin. Extra genieten, want de vaat kan zo in de vaatwasser, en ook voor het sanitair hoeft u niet te lopen want deze lodges beschikken over een eigen wc en douche!

Komt u op doorreis of wilt u op bezoek bij vrienden/kennissen/familie? Dan hebben wij een super leuke trekkerstent te huur, met 2 bedden, een kleine koelkast en een kookmogelijkheid!

Dus wilt u basic of juist extra luxe komen overnachten? Reserveer dan uw favoriete accommodatie op de perfecte locatie voor uw vakantie van 2024!

Neem ook een kijkje bij (één van) onze accommodaties: luxe chalets, stacaravans, glampinglodges of Tiny House! Er voor iedereen een fijne accommodatie, van basic tot extra luxe!


De omgeving

Geniet van het avontuur en de natuur op Camping de Pallegarste, uw camping in het prachtige fiets- en wandelrijke Vechtdal, Overijssel! De omgeving zorgt ervoor dat je
meteen de fiets of de wandelschoenen wilt pakken.

Ontdek de smalle paadjes langs kleine bolle akkers met rode boerderijdaken. Of geniet van de verschillende zandverstuivingen, landgoederen, vennetjes, stuwwallen en donkere bossen. En vergeten de Vecht zelf niet: de kleinste van onze grote rivieren, die zo mooi kronkelt door het dal dat hij zelf geschapen heeft. De prachtige Vecht is al op 10 minuten fietsen te bereiken vanaf Camping de Pallegarste. Volg de Vecht te voet of per fiets naar de steden Ommen of Hardenberg, waar u heerlijk kunt winkelen of neem bijvoorbeeld een bezoek aan de kunstroute in Hardenberg.

Genoeg te beleven, te zien en te genieten in de omgeving van Camping de Pallegarste, gelegen aan de rand van het dorpje Mariënberg, in het prachtige Vechtdal. Boek uw vakantie voor 2024 en geniet mee!

ommen

Boeken