Kom luxe verblijven met Hemelvaart & Pinksteren!

Boek nu!

Genieten van zowel het Hemelvaartweekend als het Pinksterweekend! Dat kan ook bij onze chalets en lodges! U komt aan op woensdag 8 mei en verblijft bij ons op de familiecamping tot en met Pinkstermaandag (de hele dag). Tijdens deze korte vakantie kan er lekker gezwommen worden in ons buitenzwembad en is er een volledig animatieprogramma. Tevens zijn onze medewerkers u weer graag van dienst in het Grand Café, de Cafetaria en het winkeltje om u een top vakantie te bezorgen op onze camping.

Boek een comfort kampeerplaats met 16 ampère stroom en water!

Luxe kamperen kan ook bij onze familiecamping. Al onze kampeerplaatsen zijn comfort kampeerplaatsen, waar u beschikt over stroom, water en CAI op de plaats. Ook is het mogelijk om (tegen betaling) gebruik te maken van ons kabelinternet met 15 Mbit! Het prachtige sanitair gebouw is van alle gemakken voorzien. Zo vindt u hier zelfs een vaatwasser.

Boek hier uw HePi arrangement!

Comfort kamperen met privé badkamer op de plaats (ook aan visvijver!)

Extra luxe kamperen kan ook bij ons. Met ons comfort kampeerplaatsen met privé sanitair zit u helemaal goed voor het de vakanties! U kunt kiezen tussen een mooie plaats op ons kampeerterrein met speeltoestel op het veld, of een van onze luxe plaatsen op een veldje aan de visvijver!

Boek hier uw HePi met privé sanitair!


Beschikbare accommodaties tijdens het Hemelvaartweekend en/of Pinksterweekend 2024

Heeft u geen toercaravan of camper? U kunt ook een (luxe) accommodatie bij ons huren voor het Hemelvaartweekend en/of Pinksterweekend op onze camping! Verblijf tijdens uw vakantie in een van onze knusse safaritenten. Of boek 1 van onze Glampinglodges met eigen badkamer en sanitair voor een unieke en luxe vakantie. Daarnaast hebben wij ook meerdere luxe chalets of stacaravans op onze camping. Boek uw vakantie nu!

Wilt u graag met Hemelvaart én het Pinksterweekend komen? Dan horen wij dat graag via receptie@depallegarste.nl of 0523-251417.
Hieronder vindt u meer informatie over onze accommodaties op onze gezinscamping in Overijssel!

Trekkerstent (2p) | meer informatie
Chalet de Luxe (4p) meer informatie
Chalet de Luxe (6p) | meer informatie
Tiny House (2/4p) | meer informatie | met Hemelvaart reeds volgeboekt
Glampinglodge (4p) | meer informatie
Glampinglodge (7p) | meer informatie
Safaritent (5p) | meer informatie

Boeken v.a. € 525,-