Kamperen met Hemelvaart en Pinksteren

Boek nu!

Genieten van zowel het Hemelvaartweekend als het Pinksterweekend! Dat kan met ons Hemelvaart én Pinksterarrangement (HePi arrangement). U komt aan op woensdag 17 mei en verblijft bij ons op de familiecamping tot Pinkstermaandag (de hele dag). Tijdens deze korte vakantie kan er lekker gezwommen worden in ons buitenzwembad en is er een volledig animatieprogramma. Tevens zijn onze medewerkers u weer graag van dienst in het Grand Café, de Cafetaria en het winkeltje om u een top vakantie te bezorgen op onze camping.

Boek een comfort kampeerplaats met 16 ampère stroom en water!

Luxe kamperen kan ook bij onze familiecamping. Al onze kampeerplaatsen zijn comfort kampeerplaatsen, waar u beschikt over stroom, water en CAI op de plaats. Ook is het mogelijk om (tegen betaling) gebruik te maken van ons kabelinternet met 15 Mbit! Het prachtige sanitair gebouw is van 2019 en dus van alle gemakken voorzien. Zo vindt u hier zelfs een vaatwasser.

Voor het HePi-arrangement zitten we vol voor wat betreft camping plaatsen, maar u kunt nog boeken voor Hemelvaart of Pinksteren. Kijk snel op: https://depallegarste.nl/arran... en https://depallegarste.nl/arran...

Beschikbare accommodaties tijdens het Hemelvaartweekend en/of Pinksterweekend

Heeft u geen toercaravan of camper? U kunt ook een (luxe) accommodatie bij ons huren voor het Hemelvaartweekend en/of Pinksterweekend op onze camping! Verblijf tijdens uw vakantie in een van onze knusse safaritenten. Of boek 1 van onze Glampinglodges met eigen badkamer en sanitair voor een unieke en luxe vakantie. Daarnaast hebben wij ook meerdere luxe chalets of stacaravans op onze camping. Boek uw vakantie nu!

Wilt u graag met Hemelvaart én het Pinksterweekend komen? Dan horen wij dat graag via receptie@depallegarste.nl of 0523-251417.
Hieronder vindt u meer informatie over onze accommodaties op onze gezinscamping in Overijssel!

Trekkerstent (2p) | meer informatie
Chalet de Luxe (4p) meer informatie
Chalet de Luxe (6p) | meer informatie
Tiny House (2/4p) | meer informatie
Glampinglodge (4p) | meer informatie
Glampinglodge (7p) | meer informatie
Safaritent (5p) | meer informatie

Boeken v.a. € 445,-