Vakantie vieren in de Paasvakantie in Overijssel

Boeken
Speeltuin, kamperen met Pasen


Kom heerlijk kamperen met Pasen 2024. Geniet met Pasen op onze familiecamping de Pallegarste in Overijssel.
Ook dit jaar staan we tijdens Pasen weer voor u klaar op onze kindercamping! Voor een lekker hapje en drankje kunt u terecht in ons Grand Café en Cafetaria! De kids hoeven zich tijdens Pasen niet te vervelen op onze kindercamping. Behalve de vele speeltuinen, kunnen de kinderen ook terecht in onze indoorspeeltuin. Op de camping met Pasen kunnen ze meedoen met het super leuke animatieprogramma dat ons doldwaze animatieteam weer heeft gemaakt! En natuurlijk mogen tijdens het Paasweekend de traditionele Paasactiviteiten niet ontbreken. Dus kom gezellig kamperen met Pasen!

- Horeca geopend
- Animatieteam aanwezig
- Kinderboerderij geopend

Kamperen met Pasen 2024 in Overijssel

Kom een week kamperen met Pasen op camping de Pallegarste voor slecht € 225,00 op basis van 2 personen. Klik hieronder in de tabel op een verblijf van 7 nachten. Wilt u langer bij ons verblijven of iets korter? Dat kan ook zeker. Kom kamperen met Pasen op onze kindercamping en geniet van alle faciliteiten op de camping.

Boek nu het Paasweek kampeerarrangement!

Liever een kampeerplaats met privé sanitair? Dat is mogelijk! U kunt iedere comfort kampeerplaats uitzoeken en hier een privé badkamer (onderdeel van het verwarmde sanitair gebouw) bij boeken, óf u boekt een comfort kampeerplaats met privé sanitair op de plaats!

Een huisje huren met Pasen op de camping!

Heeft u geen eigen kampeermiddel? Wilt u liever in een luxe chalet of stacaravan verblijven tijdens het Pasen? Boek dan een van de luxe chalets of Tiny Houses met Pasen. Geniet tijdens het Paasweekend op onze kindercamping van een gezellig Pasen op de camping!

Het is ook mogelijk om meerdere vakantiehuizen met Pasen bij elkaar te huren. Zodat u met meerdere gezinnen bij elkaar kunt staan op de camping met Pasen.

Boek nu een luxe chalet voor uw topvakantie op de camping met Pasen in Overijssel.

Tiny House | meer informatie | boek uw vakantie! (nog 1 beschikbaar!)
Chalet de Luxe 4 persoons | meer informatie | boek uw vakantie!
Chalet de Luxe 6 persoons | meer informatie | boek uw vakantie!

Prijzen van de Arrangementen

Boeken

Boeken vanaf € 210,-