Pinksteren én Sacramentsdag

Boeken
Pinksteren én Sacramentsdag


Voor iedereen die niet kan kiezen tussen Pinksteren en Sacramentsweekend hebben wij ons PiSa arrangement. Dit arrangement biedt iedereen een mogelijkheid aan om beide feestdagen bij ons te vieren! De caravan lekker laten staan na het Pinksterweekend en met Sacramentsdag weer terug komen, of lekker tussendoor ook bij ons vertoeven op onze familiecamping! Wat u het beste past.

Wanneer u bij ons kampeert, komt u terecht op een comfort kampeerplaats met 16 ampère stroom, water toe- en afvoer en uiteraard CAI. Het is zelfs mogelijk om een internetmodem te huren, zodat u toegang heeft tot wel 15 Mbit internet! Tijdens de feest weekenden kunt u tevens terecht in ons sfeervolle Grand Café en kunt u ontbijten met de afgebakken broodjes uit ons winkeltje. Voor de kinderen hebben we een leuk animatieprogramma samengesteld, zodat ook zij zich optimaal vermaken!

PiSa arrangement
Het combineerde arrangement begint op vrijdag 26 mei en eindig op 12 juni.
Stroom, water en CAI op de plaats in inclusief.

Het arrangement kost € 495,- exclusief € 35,- lokale heffingen.
Bijkomende kosten zijn € 7,50 reserveringskosten en € 5,- douchegelden bij aankomst. Tijdens uw verblijf dient u rekening te houden met meer douchegelden.

Het arrangement van onze familiecamping is op basis van 6 personen. Dus of u samen komt of een gezin met 6 personen bent: u betaalt geen extra kosten. Bestaat uw gezin uit meer leden? Laat het ons dan weten!

Prijzen van de Arrangementen

Boeken

Artikel
Prijs

Boeken vanaf € 495,00