Zomervakantie kamperen 2022

Boeken
Zomervakantie kamperen 2022


Bent u toe aan een vakantie voor het hele gezin? Kom dan naar onze 5sterren familiecamping Camping de Pallegarste!
Voor zowel kamperen als het huren van een accommodatie bent u hier aan het juiste adres.

Accommodatie huren
Of u bent van het basic kamperen of van het heerlijke luxe kamperen, dankzij de vele verschillende huuraccommodaties op onze kindercamping zit de perfecte accommodatie er altijd tussen. Ons Glampingaanbod varieert van een basic Safaritent (wel mét warm water!) tot de superluxe Glampinglodges met eigen badkamer en vaatwasser!

Wilt u wel graag naar onze 5sterren familiecamping, maar dan liever in een chalet? Ook dan kunt u bij ons terecht! Op onze kindercamping bevinden zich van 2- tot 8 persoons chalets. Van chalets met uitzicht over de visvijver tot 4-persoons Cube chalets met uitzicht op de grote speeltuin en kinderboerderij. Mocht u er zelf niet uitkomen, dan adviseren wij u graag hierover!

Kamperen
Onze kampeerplaatsen zijn allemaal comfort kampeerplaatsen. Dit houdt in dat u op de ruime kampeerplaats beschikt over 16 ampère stroom, water aan- en afvoer, televisieaansluiting en mogelijkheid tot 15 Mbit kabelinternet. De kampeerplaatsen zijn divers qua ligging. U kunt kiezen tussen zeer zonnige kampeerplaatsen, of wellicht heeft u liever alleen ochtend en middagzon. Omdat we over meerdere veldjes met speeltuinen beschikken, is de kans groot dat u een mooi kampeerplaats kunt boeken op onze camping, mét uitzicht op een speeltuin! Ideaal voor wanneer de kinderen nog te jong zijn om zelf op avontuur te gaan over de camping.

Huisdiervrije kampeerveld
Omdat niet iedereen op z'n gemak is bij honden, hebben we een kampeerveld (met speeltuin) welke huisdiervrij zijn. Dit kampeerveld is op korte afstand van ons nieuwe sanitair gebouw en lekker dicht bij het sportveld en buitentheater. Klik hier om meer te lezen over deze kampeerplaatsen op onze gezellige familiecamping!

Zomervakantie
In de zomervakantie is er voor iedereen genoeg te beleven en te ontdekken bij ons op de kindercamping! Zo hebben wij een uitgebreid en tof animatieprogramma, met verschillende sportieve, creatieve en gezellige activiteiten! Voor uw ontbijt staan we in het winkeltje klaar met afgebakken croissantjes, kaiserbroodjes en veel meer lekkers! Voor de lunch, diner of gezellig borrel met hapje, kunt u terecht bij ons Grand Café en cafetaria. Zowel binnen als buiten op het zonnige terras is het goed vertoeven!

Faciliteiten
Halve voor de lekker hap, heeft u vanaf het terras ook uitzicht op de indoorspeeltuin én ons prachtige buitenzwembad met waterspeeltuin én familieglijbaan! Een droom voor ieder kind (en volwassene) om lekker af te koelen en te spelen! Behalve ons mooie zwembad en indoorspeeltuin, biedt onze kindercamping ook verschillende speeltuinen aan over de camping, een speelstrand bij de visvijver, de visvijver zelf, het avonturenpad in ons bos én natuurlijk de grote speeltuin met trampolinezone en kinderboerderij! Meer over onze faciliteiten vindt u hier.

Omgeving
Wanneer u onze kindercamping verlaat, biedt de omgeving een variatie aan avontuur aan! Zo kunt u met de fiets verschillende soort natuur ontdekken: van de Engbertsdijkvenen tot de Sahara bij Ommen. Ook de verschillende brinkdorpjes bieden leuke terrasjes aan voor een lekkere lunch of een verkoelend drankje. Voor de shopaholics kunt u terecht in Zwolle, Emmen, Enschede, Ommen en Hardenberg. Allemaal ook erg goed bereikbaar met de trein! Meer over de omgeving vindt u hier.


Prijzen van de Arrangementen

Boeken

Zomervakantie huren: Onze huuraccommodaties zijn te boeken vanaf vrijdag óf maandag (afhankelijk van het type accommodatie). In de zomervakantie zijn deze per week te reserveren!

Zomervakantie kamperen
Zaterdag 2 tot zaterdag 9 juli
- € 191,70 (o.b.v. 2 personen)
Zaterdag 9 tot zaterdag 16 juli
- € 314,20 (o.b.v. 2 personen)
Zaterdag 16 juli tot zaterdag 27 augustus
- € 384,20 per week (o.b.v. 2 personen)

Boeken vanaf € 276,40 (4 pers.)