Nieuw in 2024

Het mogelijk om te gaan spelen in onze nieuwe 'grote' speeltuin! Afgelopen winter is onze grote speeltuin omgebouwd tot een mega speeltuin, met super veel nieuwe en mooie speeltoestellen! Ook is er een apart gedeelte waar de kleintjes zich uren kunnen vermaken!

Kom jij ook onze nieuwe mega speeltuin uitproberen?!

Boek nu één van onze lofts die rondom de nieuwe speeltuin zijn geplaatst!

Boek hier uw 6-persoons loft

Boek hier uw 4-persoons loft

Binnenspeeltuin

Soms wil het weer wel eens tegen zitten, maar geen nood! Camping de Pallegarste heeft ook een ruime binnenspeeltuin. De binnenspeeltuin is voorzien van veel klauterplezier! Iedere ochtend wordt de binnenspeeltuin (in de meivakantie, de zomervakantie en alle weekenden vanaf de Pasen) gebruikt als knutselruimte voor het animatieteam van de camping! Kan door slecht weer een activiteit niet doorgaan, dan kan het animatieteam gebruik maken van de ruimte in de indoorspeeltuin om te zorgen voor vermaak voor de kinderen.

De binnenspeeltuin is voorzien van glijbanen, klimtouwen, een trampoline en mooie grote bouwstenen. En willen de kinderen even lekker rennen of dansen? Dat kan natuurlijk ook, want ook hier is er ruimte voor! Ook bij mooi weer kunnen de kinderen in de binnenspeeltuin terecht. De grote deuren gaan open en vanaf het terras van kunnen de ouders toezicht houden op de spelende kinderen.

Mochten de ouders er gezellig bij willen zitten, kunnen ze plaatsnemen in de zithoekjes in de binnenspeeltuin.

Avonturenpad - voor de echte avonturiers!

Een wipwap te saai? Een schommel te laag? Kom dan naar het avonturenpad!

Rondom de recreatievijver heeft camping de Pallegarste, tussen de bomen door ligt een pad speciaal voor de ontdekkers.
De kinderen beginnen bij de glijbaan en hebben dan zicht op de ingang van het pad.


Gaandeweg komen er zeven verschillende speeltoestellen voorbij, waarbij elk seizoen van het jaar nieuwe uitdagingen biedt. In het voorjaar van 2019 is er nog een verlengstuk aan toegevoegd, waardoor er nog meer uitdaging is! Voor ouders fijn om lekker te wandelen (met de hond), en voor de kinderen biedt het voldoende ruimte en speelplezier om hier even los te gaan!

Met andere woorden ook ruimte genoeg om te spelen in de natuur op camping de Pallegarste.

Speelstrand

Zoekt u een camping met een heerlijk strand? En ook nog een strand waar de kinderen zich uren kunnen vermaken? Kom dan naar onze camping en geniet samen van ons prachtige speelstrand!

Het speelstrand ligt aan onze grote visvijver. Dankzij de brede ligging is er genoeg ruimte om heerlijk te gaan zonnebaden of juist lekker te gaan spelen met het water en zand: deze combinatie staat garant voor een super leuke speelmiddag!

Ook het animatieteam is regelmatig op het strand te vinden met superleuke activiteiten! Er worden niet alleen zandkastelen gebouwd, maar ook worden er waterspelletjes georganiseerd, gaat de obstakelrun over het strand en vinden er leuke strandspelletjes plaats

Er is voldoende uitdaging op het strand voor jong en oud! Laat uw zoon of dochter een gracht graven met de grote kraan, of ga samen het waterspeeltuin op en laat het water lopen vanuit de pomp zo naar beneden het zand in! Gegarandeerd uren speelplezier!!

Nieuw geplaatst in 2022 is onze kabelbaan! Deze 20 meter lange baan zorgt voor het stukje avontuur voor de kids op het strand! Al met al is het speelstrand zeker onderdeel van de ideale zomervakantie!

Trampolinezone

Natuurlijk is de airtrampoline bij de grote speeltuin super om op te spelen, lekker met je vrienden samen springen en kunsten doen. Maar wil je echt hoog kunnen springen? En op een eigen trampoline staan om je kunsten te oefenen of te laten zien? Maak dan kennis met onze nieuwe trampolinezone!

In de grote speeltuin staan 4 nieuwe inground trampolines. Dit betekent dat je er zo op kunt lopen vanaf de zijkant, ideaal voor de kleintjes die ook graag willen springen! Gegarandeerd veel spring- en speelplezier!