Lekker binnenspelen op onze camping in Overijssel

De grootste domper voor een campingvakantie is slecht weer. Bij de Pallegarste hoef je niet bezorgd te zijn dat hierdoor je vakantie in het water valt.

Naast de vele uitdagende buitenspeeltuinen met elk hun eigen glijbanen, klauter rekken en hangtouwen heeft de Pallegarste ook een uitgebreide binnenspeeltuin. Deze binnenspeeltuin is één van de leukste van Overijssel en zorgt voor een boel speelplezier. Ongeacht het weer!

Wat vind je allemaal in de indoor speeltuin?

De binnenspeeltuin is compleet overdekt en heeft alles wat een kind zich maar kan wensen. De indoor speeltuin is ook één van de plaatsen op de camping waar er nooit een gebrek is aan vriendjes of vriendinnetjes. De kinderen spelen samen verstoppertje of gaan op een spannende ontdekkingstocht in een doolhof van gangetjes verspreid over meerdere verdiepingen.

De overdekte binnenspeeltuin is ook de plek waar het animatieteam er regelmatig één groot feest van maakt. De leukste spelletjes komen tevoorschijn of de muziek wordt aangezet waarna de voetjes geheid van de vloer zullen gaan!

Tevens liggen er genoeg bouwstenen om lekker te bouwen en iets moois te maken waar jij je in kunt verstoppen of samen kunt spelen. Papa's, mama's, opa's en/of oma's kunnen er ook gezellig gaan zitten dankzij de knusse zithoekjes met zicht op het speelterrein.

Naast de leukste binnenspeeltuin van Overijssel heeft de Pallegarste nog veel meer geweldige faciliteiten. Enkele hiervan zijn het prachtig zwembad (camping met zwembad Overijssel) een recreatievijver en zijn er veel vismogelijkheden. Al met al een geweldige plek om met het hele gezin heerlijk vakantie te vieren!