Camping met privé sanitair

Camping met privé sanitair: vanaf 2023 beschikt de camping over kampeerplaatsen met privé sanitair op de eigen kampeerplaats!

Nieuw in 2023 privé sanitair op de kampeerplaats!

Vanaf het seizoen 2023 heeft 5 sterren camping de Pallegarste ook privé sanitair op de kampeerplaats. Sinds de bouw van ons nieuwe sanitairgebouw had u op camping de Pallegarste al de mogelijkheid om privé sanitair te boeken. U had dan de beschikking over uw eigen badkamer in ons nieuwe sanitairgebouw.

Vanaf komend seizoen heeft de camping met privé sanitair in Overijssel ook privé sanitair units op de kampeerplaatsen.

kamperen met prive sanitair overijssel

Foto: eerste unit net geplaatst. er komt nog een mooi straatje voor, afwasstraat wordt afgemaakt en de heg komt terug als afscheiding van de 2 kampeerplaatsen.

De kampeerplaatsen 260 tot en met 263 op de 5 sterren camping in Overijssel met privé sanitair zijn vanaf dit jaar voorzien van privé sanitair units. Hierdoor hoeft u als kampeerder geen gebruik meer te maken van ons sanitairgebouw. Maar kunt u komen kamperen met privé sanitair op de plek.

Boek hier uw kampeerplaats met privé sanitair

Foto: altijd zicht op een leuk speeltoestel, dus ook voor een gezin met (jonge) kinderen is dit een fijne kampeerplaats met privé sanitair!

Waarom zou u kiezen voor een camping met privé sanitair in Overijssel

- U heeft uw eigen privé sanitair met douche, badmeubel en toilet
- U kunt uw eigen toiletspullen achterlaten in uw Privé sanitair
- U hoeft nooit meer te lopen naar het Sanitairgebouw
- Naast uw luxe kampeerplaats beschikt de camping ook over een fantastisch Zwembad

Camping met privé sanitair en hond

Camping de Pallegarste is een camping met privé sanitair waar honden zijn toegestaan. Waar u gebruik kunt maken van uw eigen privé sanitair op uw plek. Heeft uw hond ook zijn eigen sanitair. In ons sanitairgebouw vindt u namelijk een hondendouche.

Camping privé sanitair hond

Als u wilt komen kamperen met privé sanitair en ook graag uw hond mee wil nemen op vakantie, kom dan naar camping de Pallegarste, uw camping met privé sanitair en hond toegestaan.