Camping met privé sanitair

Bent u op zoek naar een camping met privé sanitair? Kom dan naar camping de Pallegarste, Camping in Overijssel. Deze vijf sterren camping beschikt over privé sanitair op de kampeerplaats, privé sanitair in het sanitairgebouw & privé sanitair langs de visvijver!

Privé sanitair op de kampeerplaats!

Onze 5 sterren camping de Pallegarste heeft ook privé sanitair op de kampeerplaats. Sinds de bouw van ons nieuwe sanitairgebouw had u op camping de Pallegarste al de mogelijkheid om privé sanitair te boeken. U had dan de beschikking over uw eigen badkamer in ons nieuwe sanitairgebouw.

Vanaf komend seizoen heeft de camping met privé sanitair in Overijssel ook privé sanitair units op de kampeerplaatsen.

De kampeerplaatsen 260 tot en met 263, 265, 266, 337 en 338 op de 5 sterren camping in Overijssel met privé sanitair zijn vanaf dit jaar voorzien van privé sanitair units. Hierdoor hoeft u als kampeerder geen gebruik meer te maken van ons sanitairgebouw. Maar kunt u komen kamperen met privé sanitair op de plek. Het voordeel is natuurlijk dat u nooit meer hoeft de lopen naar het sanitair gebouw.

Op de kampeerplaatsen 79 t/m 82 kunt u ook terecht met uw eigen kampeermiddel. Deze kampeerplaatsen met eigen sanitair liggen op een veldje aan de visvijver, zodat u altijd zicht hebt op de vijver!

De privé sanitair unit beschikt over:

  • wastafel met badmeubel
  • ruime douche cabine
  • toilet
  • verwarming
  • afwasgelegenheid aan de buitenzijde (deze moet op de foto nog geplaatst worden)

Boek hier uw kampeerplaats met privé sanitair

Foto: altijd zicht op een leuk speeltoestel, dus ook voor een gezin met (jonge) kinderen is dit een fijne kampeerplaats met privé sanitair!

Camping met privé sanitair in het sanitairgebouw

Camping de Pallegarste heeft ook de beschikking over privé sanitair in het sanitairgebouw. De luxe verwarmde badkamers bestaan uit een ruime douche gelegenheid, toilet, wastafel met spiegel en opbergruimte.

Voordelen van privé sanitair in het sanitairgebouw:

  • U heeft de badkamer niet te delen met andere gasten
  • U kunt zelf een kampeerplaats uitkiezen van uw voorkeur
  • Er gaat geen ruimte verloren op de kampeerplaats voor het sanitair
  • U laat uw eigen spulletjes gewoon staan in uw badkamer.
Camping met privé sanitair in Oveirjssel

Waarom zou u kiezen voor een camping met privé sanitair in Overijssel

- U heeft uw eigen privé sanitair met douche, badmeubel en toilet
- U kunt uw eigen toiletspullen achterlaten in uw Privé sanitair
- U hoeft nooit meer te lopen naar het Sanitairgebouw
- Naast uw luxe kampeerplaats beschikt de camping ook over een fantastisch Zwembad

Camping met privé sanitair en hond

Camping de Pallegarste is een camping met privé sanitair waar honden zijn toegestaan. Waar u gebruik kunt maken van uw eigen privé sanitair op uw plek. Heeft uw hond ook zijn eigen sanitair. In ons sanitairgebouw vindt u namelijk een hondendouche.

Camping privé sanitair hond

Als u wilt komen kamperen met privé sanitair en ook graag uw hond mee wil nemen op vakantie, kom dan naar camping de Pallegarste, uw camping met privé sanitair en hond toegestaan.