Camping met visvijver Overijssel

Camping de Pallegarste in Overijsel is met zijn eigen visvijver zeer geschikt voor iedere visliefhebber. Het viswater op de camping bevat voornamelijk witvis en karpers. De karpers in deze visvijver zijn tot wel 100 cm groot. Om te mogen vissen op de camping is er geen visakte nodig. Camping de Pallegarste is perfect voor gezinnen die op zoek zijn een camping met viswater in Nederland.

Camping met visvijver nederland

Accommodaties aan het viswater

Speciaal voor visliefhebbers, zijn er verschillende vakantiehuisjes direct aan het viswater op deze camping met viswater. Kijk hier voor onze verschillende luxe accommodaties op de camping. Wilt u net wat anders dan een vakantiehuisje? Dan kunt u ook een strandtent huren. Deze lodge staat op het strand bij de visvijver.

Voor de kampeerliefhebber kunt u natuurlijk ook komen kamperen op de camping. Kijk hier voor de beschikbaarheid van onze kampeerplaatsen.

Chalet op camping met viswater

Overige faciliteiten

Naast dat we een camping met visvijver zijn, beschikt camping de Pallegarste ook over een binnenspeeltuin, een prachtig zwembad met maar liefst 5 glijbanen en een geweldig animatieteam. Hierdoor zal ook de rest van het gezin zich opperbest vermaken!

waterspeeltuin zwembad

Vissen in de omgeving van de camping

Buiten de visvijver op de camping zijn er in de directe omgeving ook nog meerdere mogelijkheden om te kunnen vissen.

  • Op 900 meter lopen van de camping ligt het Kanaal Almelo - de Haandrik
  • Op 1200 meter afstand ligt de rivier "De Vecht"

Naast onze camping met viswater heeft u dus maar liefst nog twee prachtige plekken om te kunnen vissen op loopafstand tijdens uw vakantie!
Het is ook nog mogelijk om een (fluister)bootje te huren en op de Vecht al varend te vissen.

Vakantiehuisje aan visvijver

Chalet de Luxe - een vakantiehuis voor uw ultieme visvakantie

Wilt u echt genieten van uw visvakantie? Boek dan een van onze vakantiehuisjes op de camping met viswater. De chalets met de nummers 083, 098 en 100a staan direct aan het viswater van de camping. Vanuit het ruime vakantiehuisje heeft u dankzij de grote glaspartij, direct zicht over onze unieke visvijver. Het terras ligt aan de waterkant van het chalet, zodat u ook hier een prachtig zicht heeft over de vijver. Geniet op het terras, met de hengel in het viswater!

Terras aan het viswater

De chalets 098 en 100a liggen aan een veldje met daarin een speeltuintje. Dus komt u met het hele gezin? Dan kunt u heerlijk gaan vissen aan de visvijver, terwijl de kinderen zich uitstekend vermaken in de speeltuin!

Speeltuin bij viswater

Liever wat meer privacy? Dan is vakantiehuis 083 perfect voor uw, deze ligt op een royale plek aan het viswater met veel privacy.

Boek nu uw vakantiehuis aan het viswater

6 persoons luxe vakantiehuis

Tiny House - Huur dit uniek chalet met uniek uitzicht

Zoekt u een chalet wat net anders is dan anders, maar u het fijne vakantiegevoel geeft? Dan zit u goed in onze Tiny Houses. Er is niets 'Tiny' aan deze chalets, aangezien ze ruim 8 meter lang zijn, en een prachtige slaapvide hebben met uitzicht over de visvijver. Dat is pas lekker wakker worden op uw visvakantie! Het vakantiehuisje heeft een ruime badkamer, volledig ingerichte keuken met bar en een woonkamer.

Vanaf de vide, en vanuit de keuken en woonkamer kijkt u zo door de 4 meter hoge glaswand heen. Over het veld met speeltuin en zo over de visvijver. Komt u met meer dan 2/4 personen? Dan kunt u zelf een gastenverblijf erbij boeken in de vorm van een tent met 2 vaste bedden en zitje. Neem uw gezin of vrienden mee, en geniet van zowel de geliefde accommodatie als van het meesterlijke uitzicht! Dit chalet is ideaal voor de visliefhebber die graag een vakantiehuisje met visvijver en zwembad wil tijdens de vakantie.

Boek hier uw vakantiehuis met visvijver

Tiny House

Chalet de Luxe 4 en 6 persoons (Beach View) - Vakantiehuisjes bij het strand en visvijver

Onze charmante Beach Views geven u bij binnenkomst al het gevoel van vakantie. De zachte kleuren van de binnenkant vormen samen met het uitzicht over het strand een prachtig warm geheel. Ook deze 4- en 6-persoons vakantiehuisjes hebben een toplocatie: aan een veldje met zicht over het speelstrand en visvijver.

Vakantiehuis met visvijver Nederland

Ook aan de rest van het gezin is gedacht, op het speelstrand staat een leuk speeltoestel met waterpomp. Voor de kids die van snelheid houden, staat er een kabelbaan op het strand. Tevens niet geheel onbelangrijk: in de avond kunt u heerlijk genieten op het terras en/of dek van de zonsondergang bij de visvijver!

Camping waar je kan vissen

Neem uw hengels mee, want het viswater is rijk aan witvis en karpers. Lekker vissen met de vrienden of kinderen. Zijn de kinderen klaar met vissen? Dan kunnen ze zo naar het strand wandelen om daar lekker te spelen!

Boek uw chalet op een camping met viswater

4 persoons luxe vakantiehuis

Glampinglodge 7 persoons (Beach Lodge) - Glamping op camping met een visvijver

Het echte vakantiegevoel krijg je in onze smaakvolle glampinglodge aan het strand en viswater. Tijdens het ontbijt op de extra ruime veranda ziet u de visvijver al liggen. Na het ontbijt samen met de kinderen een plekje uitzoeken en heerlijk vissen! Geen stress, rust, natuur en genieten aan de visvijver: het is allemaal mogelijk. De visspullen kunnen opgeborgen worden onder de veranda of op de afsluitbare veranda.

Vakantiehuis aan visvijver

Komt u met uw gezin, dan beleven ook de overige gezinsleden een heerlijke vakantie! Ze lopen zo de veranda af het strand op, dus ook wanneer u lekker op de veranda zit kunt u de kids goed in de gaten houden. Het speelstrand heeft naast een kraantje, ook een prachtig waterspeeltoestel en een nieuwe kabelbaan! Dus als de kinderen even willen vissen en daarna spelen, is dat bij deze grote lodge aan het strand geen probleem!

Boek nu uw glampinglodge aan het strand en viswater

Glampinglodge 7 pers.