Karpervissen op de camping

Karpervissers opgelet! Zoekt u een camping met visvijver in Nederland? Bij ons heeft u de keuze tussen een kampeerplaats of een vakantiehuis aan de visvijver. U vind bij ons de beste visbestemmingen in Overijssel voor een perfecte visserijervaring.

Camping met visvijver Overijssel

Camping de Pallegarste in Overijsel is met zijn eigen visvijver zeer geschikt voor iedere visliefhebber. Het viswater op de camping bevat voornamelijk witvis en karpers. De karpers in deze visvijver zijn tot wel 100 cm groot. Om te mogen vissen op de camping is er geen visakte nodig. Camping de Pallegarste is perfect voor gezinnen die op zoek zijn een camping met viswater in Nederland.

Camping met visvijver nederland

Stacaravan huren op camping met visvijver in Overijssel

Speciaal voor visliefhebbers, zijn er verschillende vakantiehuisjes direct aan het viswater op deze camping met viswater. Kijk hier voor onze verschillende luxe accommodaties op de camping. Wilt u net wat anders dan een vakantiehuisje? Dan kunt u ook een strandtent huren. Deze lodge staat op het strand bij de visvijver.

Voor de kampeerliefhebber kunt u natuurlijk ook komen kamperen op de camping. Kijk hier voor de beschikbaarheid van onze kampeerplaatsen.

Stacaravan huren op camping met viswater

Stacaravan huren op camping met visvijver in Overijssel

Kamperen aan de visvijver

Neemt u uw eigen camper, caravan of tent mee? Ook dan kunt u overnachten aan de visvijver! Sinds juli 2023 hebben we namelijk 6 comfort kampeerplaatsen met 16 ampère stroom én eigen sanitair op een nieuw veldje aan de visvijver! Bekijk hier direct wat de beschikbaarheid van deze super luxe kampeerplaatsen zijn!

Camping met visvijver en zwembad

Naast dat we een camping met visvijver in Overijssel zijn, beschikt camping de Pallegarste ook over een binnenspeeltuin, een prachtig zwembad met maar liefst 5 glijbanen en een geweldig animatieteam. Hierdoor zal ook de rest van het gezin zich opperbest vermaken!

Camping met visvijver en zwembad

Vissen in de omgeving van de camping

Buiten de visvijver op de camping zijn er in de directe omgeving ook nog meerdere mogelijkheden om te kunnen vissen.

  • Op 900 meter lopen van de camping ligt het Kanaal Almelo - de Haandrik
  • Op 1200 meter afstand ligt de rivier "De Vecht"

Naast onze camping met viswater heeft u dus maar liefst nog twee prachtige plekken om te kunnen vissen op loopafstand tijdens uw vakantie!
Het is ook nog mogelijk om een (fluister)bootje te huren en op de Vecht al varend te vissen.

Vakantiehuisje aan visvijver

Chalet de Luxe 6-persoons

Wilt u echt genieten van uw visvakantie in Overijssel? Boek dan een van onze 6-persoons vakantiehuisjes op de camping met viswater. De chalets 083, 098 en 100a van de camping met visvijver staan direct aan het viswater. Vanuit het ruime vakantiehuisje heeft u direct zicht over onze unieke visvijver. Vanaf het terras kunt u de hengel bijna in het water werpen.

Terras aan het viswater

De chalets 098 en 100a liggen aan een veldje met daarin een speeltuintje. Dus komt u met het hele gezin? Dan kunt u heerlijk gaan vissen aan de visvijver, terwijl de kinderen zich uitstekend vermaken in de speeltuin!

Speeltuin bij viswater

Liever wat meer privacy? Dan is vakantiehuis 083 perfect voor uw, deze ligt op een royale plek aan het viswater met veel privacy.

Tiny House - Unieke accommodatie aan het viswater

Zoekt u een chalet wat net anders is dan anders, maar u het fijne vakantiegevoel geeft? Dan zit u goed in onze Tiny Houses. Er is niets 'Tiny' aan deze chalets, aangezien ze ruim 8 meter lang zijn, en een prachtige slaapvide hebben met uitzicht over de visvijver. Dat is pas lekker wakker worden op uw visvakantie in Overijssel! Het vakantiehuisje heeft een ruime badkamer, volledig ingerichte keuken met bar en een woonkamer.

Tiny house aan de visvijver

Vanaf de vide, en vanuit de keuken en woonkamer kijkt u zo door de 4 meter hoge glaswand heen. Over het veld met speeltuin en zo over de visvijver. Komt u met meer dan 2/4 personen? Dan kunt u zelf een gastenverblijf erbij boeken in de vorm van een tent met 2 vaste bedden en zitje. Neem uw gezin of vrienden mee, en geniet van zowel de geliefde accommodatie als van het meesterlijke uitzicht! Dit chalet is ideaal voor de visliefhebber die graag een vakantiehuisje met visvijver en zwembad wil tijdens de vakantie.

Tiny house op camping met visvijver

Vakantiehuisjes bij het strand en visvijver

Onze charmante 4- en 6-persoons Beach Views geven u bij binnenkomst al het gevoel van vakantie. De zachte kleuren van de binnenkant vormen samen met het uitzicht over het strand een prachtig warm geheel. Ook deze vakantiehuisjes hebben een toplocatie: aan een veldje met zicht over het speelstrand en de visvijver.

Vakantiehuis met visvijver Nederland

Ook aan de rest van het gezin is gedacht, op het speelstrand staat een leuk speeltoestel met waterpomp. Voor de kids die van snelheid houden, staat er een kabelbaan op het strand. Tevens niet geheel onbelangrijk: in de avond kunt u heerlijk genieten op het terras en/of dek van de zonsondergang bij de visvijver!

Camping waar je kan vissen

Neem uw hengels mee, want het viswater is rijk aan witvis en karpers. Lekker vissen met de vrienden of kinderen. Zijn de kinderen klaar met vissen? Dan kunnen ze zo naar het strand wandelen om daar lekker te spelen!

Glamping op camping met een visvijver

Het echte vakantiegevoel krijg je in onze smaakvolle glampinglodge op het strand en aan het viswater. Tijdens het ontbijt op de extra ruime veranda ziet u de visvijver al liggen. Na het ontbijt samen met de kinderen een plekje uitzoeken en heerlijk vissen! Geen stress, rust, natuur en genieten aan de visvijver: het is allemaal mogelijk.

Vakantiehuis aan visvijver

Komt u met uw gezin, dan beleven ook de overige gezinsleden een heerlijke vakantie! Ze lopen zo de veranda af het strand op, dus ook wanneer u lekker op de veranda zit kunt u de kids goed in de gaten houden. Het speelstrand heeft naast een kraantje, ook een prachtig waterspeeltoestel en een nieuwe kabelbaan! Dus als de kinderen even willen vissen en daarna spelen, is dat bij deze grote lodge aan het strand geen probleem!

En aan het einde van de dag kunt u genieten van de zonsondergang op uw heerlijke veranda.

Heeft u vragen voor ons?

Heeft u een vraag over onze camping? Neem dan contact met ons op.

Wij zijn doordeweeks en in het weekend bereikbaar van 09:00 tot 17:00 op telefoonnummer 0523-251417.

receptie@depallegarste.nl