De horeca is geopend met afhaalservice, zwembad geopend en aangepaste animatie!

De ontwikkelingen over het coronavirus zorgen voor veel vragen. Wij willen jullie laten weten dat wij proberen jullie vragen zo goed en snel mogelijk te beantwoorden. Door de toegenomen drukte na de persconferentie, vragen wij u geduld te hebben wanneer u ons gemaild hebt. We proberen alle mail binnen 48 uur te beantwoorden. Wij hopen op uw geduld!

Update: 26 mei, 13:00 uur

Vakantie op de Pallegarste
Helaas hebben wij geen privé sanitair meer beschikbaar tot 22 augustus. Dat betekent dat u bij ons kunt komen kamperen wanneer u in het bezit bent van eigen sanitair voorzieningen (tot 1 juli!), want ons chemisch toilet is wel geopend. Vanaf 1 juli is ons sanitair gebouw weer geopend! Uiteraard hebben wij ook nog verhuuraccommodaties beschikbaar, zodat u wel kunt genieten van uw vakantie en onze faciliteiten.

Kampeertip: met een douchetent kunt u op uw eigen plek douchen!

Onze faciliteiten zijn geopend!
We staan, in onze vernieuwde Grand Café, Cafetaria en Pizzeria, weer tot uw beschikking: u kunt (online) bestellingen plaatsen en zelf afhalen van de pizzeria of cafetaria! Ook de winkel is dan weer geopend zodat u de ochtend weer kunt beginnen met vers afgebakken broodjes (ook online vooraf te bestellen)!

Uiteraard zal ook het animatieteam niet ontbreken! Ondanks de (nieuwe) maatregelen hebben we nog steeds veel mogelijkheden om een leuk programma aan te bieden aan alle kinderen (en hun ouders).

En waar erg naar uit wordt gekeken is het zwembad! Ons zwembad met glijbanen en familieglijbaan is geopend op basis van reservering.

Naast deze faciliteiten kunnen de kinderen natuurlijk altijd terecht in een van de vele speeltuinen die verspreid staan over de camping! Zo is er een speelstrand met waterspeeltuin, en een heus avonturenpad door het bos heen! En willen ze even bij de dieren kijken? Dan kunnen ze terecht bij de kippen, schapen, geiten en vogels in de kleine kinderboerderij met volière. En uiteraard is vissen in onze eigen visvijver gewoon nog toegestaan!

Buiten de schoolvakanties om, kunt u op alle dagen aankomen (ook in onze verhuuraccommodaties)!

Wilt u meer informatie? Klik hier voor onze accommodaties en klik hier voor onze kampeerplaatsen.

------------

FAQ over RESERVERINGEN:

- Ik wil graag reserveren voor een vakantie voor 1 juli.

U kunt gewoon uw vakantie boeken; onze huuraccommodaties zijn beschikbaar, en onze faciliteiten zijn (in het weekend en vakanties) geopend. Kamperen is ook mogelijk, indien u over eigen sanitair beschikt.

- Ik wil graag reserveren voor een vakantie na 1 juli, hoe zit dat met betalingen?
We hanteren de normale betalingsregeling dat wil zeggen 50% binnen 2 weken na reserveren en 50% 1 maand voor aankomst. Alle reserveringen kunnen vooralsnog gewoon doorgaan!

- Ik heb een vakantie geboekt in de periode tussen 20 mei en 1 juli.
Wij hebben inmiddels iedereen per mail geïnformeerd over de huidige situatie. Mocht u wél een vakantie hebben geboekt, maar géén mail hebben ontvangen, dan horen wij dat graag via receptie@depallegarste.nl.

------------

Wij adviseren u om onze website en sociale media goed in de gaten te houden en nog even te wachten met ons te contacten. Zodra er meer duidelijk is, zowel positief als negatief, zullen wij u die informatie direct verschaffen!

Wij hopen u heel snel in goede gezondheid te mogen begroeten op Camping De Pallegarste!

Familie Schuldink