Safaritenten, Safari Beach Lodges en Glampinglodges (tot 7 pers.)

Bent u op zoek naar de luxe manier van kamperen? Slapen op echte bedden, een keuken met warm water tot uw bezit, en misschien zelfs wel een eigen badkamer? Dan kunt u bij ons terecht! Wij hebben 'glamping' van standaard tot extra luxe!

Onze nieuwste Glampinglodges zijn een harmonieuze combinatie van kamperen en weelde. U gaat tijdens uw vakantie onbezorgd terug naar de schoonheid van het kamperen. Onbezorgd, want onze prachtige glampingtenten zijn voorzien van een eigen badkamer en een volledig uitgeruste keuken met vaatwasser! Dus geen excuus meer dat iemand niet wil kamperen omdat ze dan moeten afwassen of met de wc-rol over de camping moeten lopen! Tevens staan deze prachtige lodges op een veld, en omringen ze een leuke speeltuin in het midden van het veld! Perfect voor een gezinsvakantie of juist wanneer u een vrienden- familievakantie wilt boeken!

~ Bent u nieuwsgierig geworden naar deze super luxe Glampinglodges? Klik dan hier! ~

Veld

Aantrekkelijke locatie!
Een prachtige glampingtent op een gewone locatie maakt van uw vakantie geen uitzonderlijk mooie vakantie, maar een prachtige glampinglodge op een groot veld, op steenworpafstand van een speelstrand... dat is wat anders! Onze glampinglodges zijn verzameld op een groot glampingveld bij het speelstrand, visvijver en avonturenpad! En wat de locatie nog specialer maakt, is dat u binnen 5 minuten wandelen bij de levendige kinderboerderij, de grote speeltuin en het magnifieke zwembad (met waterspeeltuin!) bent. En voor de echte genieters, is een plekje op de veranda van de Beachlodges natuurlijk ultiem genieten!

Safari Beach Lodge

Wilt u echt iets unieks: dan kunt u ook terecht in onze luxe Safari Beach Lodges. Deze lodges staan, zoals de naam al zegt, op het strand. Vanaf de extra ruime veranda heeft u zicht over het strand en de visvijver! Behalve het prachtige uitzicht over de visvijver, de unieke locatie op het strand en de extra (afsluitbare) veranda, heeft u ook binnen een fijne ruime leefruimte. Naast de keuken staat een grote eettafel en daarnaast kunt u lekker relaxen op de loungeset, bij de televisie.

Er zijn 2 slaapkamers én voor de echte avonturiers is er een bedstee aanwezig, met daaronder een speelhoekje! Douchen en tandenpoetsen kan gewoon lekker in de tent, want er zit ook een badkamer in, met toilet, douche en wasbak. De keuken beschikt over warm en koud water, en een ruime koelkast met vriesvakje! Al met al, DE accommodaties voor een onvergetelijke vakantie.

Zowel in de 7 persoons glampinglodges als in de safari beach lodges is het mogelijk een campingbedje te plaatsen.

~ Deze prachtige lodge met uitzicht over de visvijver boeken? Klik dan hier ~

Onze Safaritenten staan tussen de kampeerplaatsen, zodat het kampeergevoel blijft bewaard. Deze 5-persoonstenten beschikken over 2 slaapkamers, een ingerichte keuken met koud/warm water en een loungeset binnen met tv. Buiten is een kleine overdekte veranda, met een picknicktafel en hangstoel. Voor het sanitair kunt u terecht in ons vernieuwde sanitair gebouw. Tevens is het mogelijk om privé sanitair bij de safaritent te boeken!

~ Nieuwsgierig geworden naar onze Safaritenten? Klik dan hier! ~

Safaritent


Het meest luxe kamperen wat u kunt vinden!
Of u nu samen op vakantie bent of met het hele gezin, voor iedereen zijn de glampinglodges een uitkomst! Deze huurtenten zijn volledig uitgerust met alle luxe die u graag wilt tijdens een vakantie. Geen wandeling over de camping wanneer u naar het toilet of douche moet, want dit zit allemaal in uw huurtent. En geen afwas voor u, wanneer de kinderen na het eten naar het strand rennen om daar te spelen. U hoeft het alleen maar in de vaatwasser te zetten! Deze glampinglodge ademt luxe kamperen!


Genieten en uitrusten maar.
Om te zorgen dat iedereen goed uitrust tijdens de vakantie, zijn de glampingtenten, safari beach lodges en safaritenten allemaal voorzien van vaste bedden met matrassen, kussens en dekbedden. In de 7-persoons glampingtent is er zelfs een 3 persoons stapelbed, waarbij er een 1 persoonsbed boven is en een 2 persoonsbed onder. In de woonkamer van de 7-persoons glampingtent en safari beach lodge bevindt zich een bedstee met speelhoek eronder. 'S avonds met z'n allen genieten van jullie favoriete televisieprogramma? Ook geen probleem! In al onze glampingtenten kunt u loungen op de bank bij de televisie. Toch genieten van de zomeravonden? Dan kunt u terecht op de veranda of het terras, om zo nog lekker na te genieten van de dag! Dus laat uw eigen tent lekker thuis, en ga op vakantie in een luxe ingerichte tent!