Glamping

Glamping, wie kent het woord inmiddels niet? Maar wat is glamping precies? Volgens de geleerde is glamping 'glamours camping'... dus luxueus kamperen. Dat moet bij ons wel lukken! Wij bieden namelijk 4 verschillende glamping accommodaties aan op de camping in Overijssel.

Glamping!

Voor glamping bent u op camping de Pallegarste aan het goede adres. We bieden gezellige safaritenten gelegen tussen de kampeerplaatsen waarbij u gebruik kunt maken van ons luxe sanitairgebouw. En 4- en 7- persoons glampingtenten met eigen sanitair, vaatwasser en zicht op een speeltuin. Kijk hieronder voor de beschikbaarheid van de safaritenten en glamping accommodaties.

Safaritent Bekijk gallerij

Safaritent

​Deze gezellige en volledig ingerichte 5-persoons Safaritent is voorzien van ruime leefruimte, zowel binnen als buiten. Ook mogelijk met privé sanitair!

v.a. € 395,- per week
Luxueuze Glampinglodge! Bekijk gallerij

Luxueuze Glampinglodge!

Deze 4-persoons luxueuze glampinglodges staan op een leuk veld met speeltuin! De lodges zijn voorzien van eigen sanitair en keuken met vaatwasser!

v.a. € 525,- per week
Luxe 7-persoons glampinglodge! Bekijk gallerij

Luxe 7-persoons glampinglodge!

Deze 7- persoons luxueuze glampinglodges staan op een leuk veld met speeltuin! De lodges zijn voorzien van een bedstee met glijbaan en beschikken over eigen sanitair!

v.a. € 625,- per week
Safari Beach Lodge Bekijk gallerij

Safari Beach Lodge

Deze 7-persoons Lodges staan op de rand van het strand met uitzicht op de vijver. Het is kamperen met Luxe, vanwege de vele extra's!

v.a. € 650,- per week