Met Pasen op vakantie in Overijssel

Wilt u ook met de familie een lekker weekendje weg glamperen tijdens het Paasweekend? Neem uw gezin mee naar de leukste kindercamping van het Overijsselse Vechtdal, en vier Pasen in een van onze Glampingaccommodaties met uw gezin en ons animatieteam! Tijdens het Paasweekend is op onze kindercamping veel te beleven! Verschillende kinderactiviteiten zullen worden georganiseerd, maar uiteraard wordt er ook gedacht aan de rest van de familie tijdens Pasen.

Bent u, of is uw gezin of kinderen, niet zo van het kamperen? Dan kunt u met uw gezin terecht in een van onze gezellige glampingtenten. Ons glampingaanbod bestaan uit verschillende soort tenten: van een safaritent met warm water tot een ruime 7-persoons beach lodge aan het strand (met zicht over de visvijver). Ook hebben we superluxe glampinglodges met eigen badkamer én vaatwasser. Deze zijn allemaal tijdens het Paasweekend te huur! Verblijf in een van onze glampingtenten met uitzicht op de kinderspeeltuin, of juist met uitzicht over het speelstrand met visvijver.

Tijdens het Paasweekend zal niet alleen ons doldwaze animatieteam aanwezig zijn, ook kunt u terecht met het hele gezin bij ons Pizzeria 'Pizza di Pallie', onze cafetaria en het Grand Café, waar u heerlijk warm binnen kunt zitten met de hele familie. Kinderen kunnen hier lekker spelen in de speciale speelhoek voor jonge kinderen. Natuurlijk is onze indoorspeeltuin ook geopend wanneer het weer iets slechter is. Maar vervelend hoeven de kinderen zich absoluut niet tijdens het Paasweekend!

Op onze 5-sterren familiecamping is tijdens het Pasen veel te beleven, maar ook in de omgeving is het prachtig vertoeven. Het Overijsselse Vechtdal biedt vele wandel- en fietsroutes. Ook zijn er veel kinderwandelroutes te vinden, voor zowel jongere kinderen als oudere kinderen. Dus een leuk uitje voor het hele gezin tijdens uw vakantie in Overijssel. Omdat onze kindercamping tussen Hardenberg en Ommen ligt, is het ook gemakkelijk om even een dag of middagje in de stad Hardenberg of Ommen te vertoeven.

Wilt u meer weten of ons verhuuraanbod tijdens het Paasweekend van safaritenten, tenten of glampinglodges? Kijk dan snel bij onze accommodaties en boek uw Paasweekendje weg in het prachtig Vechtdal, op onze 5-sterren familiecamping met animatie. Huur een luxe 4- of 7-persoons glampinglodge op een veld met speeltuin, of huur een safaritent met warm water en volledig ingerichte keuken. Voor de ultieme vakantie kunt u terecht in onze glamping beach lodge aan het strand en met zicht over de visvijver. Pasen vier je op de Pallegarste!

~
BOEK HIER UW ACCOMMODATIE VOOR HET PAASWEEKEND! ~

Een weekendje weg met Hemelvaart

Wilt u ook met de familie een lekker weekendje weg glamperen tijdens het Hemelvaartweekend? Neem uw gezin mee naar de leukste kindercamping van het Overijsselse Vechtdal, en vier Hemelvaart met uw gezin in een van onze glampingtenten en ons animatieteam! Tijdens het Hemelvaartweekend is op onze kindercamping veel te beleven! Verschillende kinderactiviteiten zullen worden georganiseerd, ons prachtige kinderzwembad met waterspeeltuin is geopend, maar uiteraard wordt er ook gedacht aan de rest van de familie tijdens Hemelvaart.

Bent u, of is uw gezin of kinderen, niet zo van het kamperen? Dan kunt u met uw gezin terecht in een van onze gezellige glampingtenten. Ons glampingaanbod bestaan uit verschillende soort tenten: van een safaritent met warm water tot een ruime 7-persoons beach lodge aan het strand (met zicht over de visvijver). Ook hebben we superluxe glampinglodges met eigen badkamer én vaatwasser. Deze zijn allemaal tijdens het Hemelvaartweekend te huur! Verblijf in een van onze glampingtenten met uitzicht op de kinderspeeltuin, of juist met uitzicht over het speelstrand met visvijver.

Tijdens het Hemelvaart zal niet alleen ons doldwaze animatieteam aanwezig zijn, ook kunt u terecht met het hele gezin bij ons Pizzeria 'Pizza di Pallie', onze cafetaria en het Grand Café, waar u heerlijk warm binnen kunt zitten met de hele familie. Kinderen kunnen hier lekker spelen in de speciale speelhoek voor jonge kinderen. Natuurlijk is onze indoorspeeltuin ook geopend wanneer het weer iets slechter is. Maar vervelend hoeven de kinderen zich absoluut niet tijdens het Paasweekend! Komt de zon om de hoek kijken tijdens het Hemelvaartweekend? Dan kunt u met het hele gezin naar het verwarmde buitenbad! De kinderen kunnen zich hier uitstekend vermaken dankzij de grote waterspeeltuin met meerdere glijbanen! Ook kunt u met het hele gezin van onze familieglijbaan gaan, want ook deze is aanwezig bij het zwembad!

Op onze 5-sterren familiecamping is tijdens het Hemelvaart veel te beleven, maar ook in de omgeving is het prachtig vertoeven. Het Overijsselse Vechtdal biedt vele wandel- en fietsroutes. Ook zijn er veel kinderwandelroutes te vinden, voor zowel jongere kinderen als oudere kinderen. Dus een leuk uitje voor het hele gezin tijdens uw vakantie in Overijssel. Omdat onze kindercamping tussen Hardenberg en Ommen ligt, is het ook gemakkelijk om even een dag of middagje in de stad Hardenberg of Ommen te vertoeven.

Wilt u meer weten of ons verhuuraanbod tijdens het Hemelvaartweekend van safaritenten, tenten of glampinglodges? Kijk dan snel bij onze accommodaties en boek uw Hemelvaartweekend weg in het prachtig Vechtdal, op onze 5-sterren familiecamping met animatie. Huur een luxe 4- of 7-persoons glampinglodge op een veld met speeltuin, of huur een safaritent met warm water en volledig ingerichte keuken. Voor de ultieme vakantie kunt u terecht in onze glamping beach lodge aan het strand en met zicht over de visvijver. Hemelvaartweekend vier je op de Pallegarste!

~ BOEK HIER UW ACCOMMODATIE VOOR HET HEMELVAARTWEEKEND ~

Lang weekend weg tijdens het Pinksterweekend

Wilt u ook met de familie een lekker weekendje weg glamperen tijdens het Pinksterweekend? Neem uw gezin mee naar de leukste kindercamping van het Overijsselse Vechtdal, en vier Pinksteren met uw gezin in een van onze glampingtenten en ons animatieteam! Tijdens het Pinksterweekend is op onze kindercamping veel te beleven! Verschillende kinderactiviteiten zullen worden georganiseerd, ons prachtige kinderzwembad met waterspeeltuin is geopend, maar uiteraard wordt er ook gedacht aan de rest van de familie tijdens Pinkster.

Bent u, of is uw gezin of kinderen, niet zo van het kamperen? Dan kunt u met uw gezin terecht in een van onze gezellige glampingtenten. Ons glampingaanbod bestaan uit verschillende soort tenten: van een safaritent met warm water tot een ruime 7-persoons beach lodge aan het strand (met zicht over de visvijver). Ook hebben we superluxe glampinglodges met eigen badkamer én vaatwasser. Deze zijn allemaal tijdens het Pinksterweekend te huur! Verblijf in een van onze glampingtenten met uitzicht op de kinderspeeltuin, of juist met uitzicht over het speelstrand met visvijver.

Tijdens het Hemelvaart zal niet alleen ons doldwaze animatieteam aanwezig zijn, ook kunt u terecht met het hele gezin bij ons Pizzeria 'Pizza di Pallie', onze cafetaria en het Grand Café, waar u heerlijk warm binnen kunt zitten met de hele familie. Kinderen kunnen hier lekker spelen in de speciale speelhoek voor jonge kinderen. Natuurlijk is onze indoorspeeltuin ook geopend wanneer het weer iets slechter is. Maar vervelend hoeven de kinderen zich absoluut niet tijdens het Pinksterweekend! Komt de zon om de hoek kijken tijdens het Pinksterweekend? Dan kunt u met het hele gezin naar het verwarmde buitenbad! De kinderen kunnen zich hier uitstekend vermaken dankzij de grote waterspeeltuin met meerdere glijbanen! Ook kunt u met het hele gezin van onze familieglijbaan gaan, want ook deze is aanwezig bij het zwembad!

Op onze 5-sterren familiecamping is tijdens Pinksteren veel te beleven, maar ook in de omgeving is het prachtig vertoeven. Het Overijsselse Vechtdal biedt vele wandel- en fietsroutes. Ook zijn er veel kinderwandelroutes te vinden, voor zowel jongere kinderen als oudere kinderen. Dus een leuk uitje voor het hele gezin tijdens uw vakantie in Overijssel. Omdat onze kindercamping tussen Hardenberg en Ommen ligt, is het ook gemakkelijk om even een dag of middagje in de stad Hardenberg of Ommen te vertoeven.

Wilt u meer weten of ons verhuuraanbod tijdens het Pinksterweekend van safaritenten, tenten of glampinglodges? Kijk dan snel bij onze accommodaties en boek uw Pinksterweekend weg in het prachtig Vechtdal, op onze 5-sterren familiecamping met animatie. Huur een luxe 4- of 7-persoons glampinglodge op een veld met speeltuin, of huur een safaritent met warm water en volledig ingerichte keuken. Voor de ultieme vakantie kunt u terecht in onze glamping beach lodge aan het strand en met zicht over de visvijver. Pinksteren vier je op de Pallegarste!

~ BOEK HIER UW ACCOMMODATIE VOOR HET PINKSTERWEEKEND ~