Glamping Overijssel

Wat is glamping Overijssel op camping de Pallegarste?

Slapen op echte bedden, een keuken met vaatwasser en uw eigen sanitair? Dat is glamping op deze glamping camping in Nederland! Wij hebben meerdere glamping mogelijkheden op onze glamping camping in Overijssel. Zo kunt u overnachten in één van onze glamping lodges met uitzicht op een speeltuin.

Of geniet van een heerlijk uitzicht over onze visvijver in een van de glampinglodges op het strand.

Wel heerlijke bedden een eigen keuken en ruimte om te loungen, maar de gezelligheid van kampeerders om u heen? Dan kunt u één van onze safaritenten huren. Deze staan tussen de kampeerplaatsen.

Glamping: lodges bij speeltuin

Glamping met uitzicht op speeltuin

Onze nieuwste Glampinglodges zijn een harmonieuze combinatie van kamperen en weelde. Onze prachtige glampingtenten zijn voorzien van eigen sanitair en een volledig uitgeruste keuken met vaatwasser! Dus geen excuus meer dat iemand niet wil kamperen omdat ze dan moeten afwassen of met de wc-rol over de camping moeten lopen! Deze prachtige glampingtenten staan op een veld, met een leuke speeltuin in het midden! Perfect voor een gezinsvakantie of juist wanneer u een vrienden- familievakantie wilt boeken!

~ Bent u nieuwsgierig geworden naar deze super luxe Glampinglodges? Klik dan hier! ~

Interieur glamping lodges

Glamping aan het water

Ook op het speelstrand van de camping kunt u genieten van onze glampinglodges. Glampinglodge 7 en 8 zijn geplaatst op het speelstrand. Geniet van uw rust op de heerlijke veranda terwijl u de kinderen ziet spelen in in het zand- en waterspeeltoestel.


Safari Beach Lodge


Glamping zonder eigen sanitair

Onze Safaritenten staan tussen de kampeerplaatsen, zodat het kampeergevoel blijft bewaard. Deze 5-persoonstenten beschikken over 2 slaapkamers, een ingerichte keuken met koud/warm water en een loungeset binnen met tv. Buiten is een kleine overdekte veranda, met een picknicktafel en hangstoel. Voor het sanitair kunt u terecht in ons vernieuwde sanitair gebouw. Tevens is het mogelijk om privé sanitair bij de safaritent te boeken!

~ Nieuwsgierig geworden naar onze Safaritenten? Klik dan hier! ~

Safaritent

Glamping Nederland met zwembad!

Camping de Pallegarste in Overijssel beschikt naast de verschillende glamping mogelijkheden, ook over een heerlijk zwembad. Ons zwembad bestaat uit maar liefst 3 zwembaden wel 5 glijbanen. Klik hier voor meer informatie over het zwembad op onze glamping camping met zwembad in Nederland.

Glamping Nederand met zwembad