Hondvriendelijk

Honden zijn van harte welkom op de Pallegarste! Uiteraard dient uw hond wel aangelijnd te zijn op het terrein en mogen zij geen (lawaai)overlast veroorzaken. De omgeving is zeer geschikt om een wandeling of zelfs een fietstocht met de hond te maken.

Een hond moet ook vrij kunnen lopen, daarom hebben wij een ruim hondenuitlaatveld bij de parkeerplaats. Dit veld is omheind met een hekwerk, zodat de hond er niet uit kan. Ook is er een verhard wandelpad aangelegd en zijn er bankjes voor u om op uit te rusten. Indien de hond zijn behoefte heeft gedaan, zijn er gratis zakjes om het uitlaatveld schoon te houden. Uw hond kan dus lekker mee op vakantie en ook bijkomen van alle avonturen.

Mocht uw hond even lekker wezen ravotten in de modder? Geen probleem! In ons sanitair gebouw bevind zich een hondendouche, zodat hij/zij weer lekker schoon mee terug kan naar de caravan!

Behalve dat u met uw hond bij ons kan komen kamperen, is het ook mogelijk om een accommodatie te huren met huisdier. Zowel in onze mooie ruime chalets en onze Safaritent, als in de unieke Safari Beach Lodge! Omdat we ook huisdiervrije accommodaties hebben, kunt u bij het reserveren het kenmerk 'huisdier welkom' aangeven. U ziet dan direct wat er beschikbaar is! Let op dat bij het boeken van een accommodatie met huisdier we € 25,00 schoonmaakkosten in rekening brengen.