Hondvriendelijk

Honden zijn van harte welkom op camping de Pallegarste! De omgeving van de camping tussen Hardenberg en Ommen is zeer geschikt om een wandeling of zelfs een fietstocht met de hond te maken.

Natuurlijk moet de hond op de camping aangelijnd zijn. Uw hond kan op het hondenuitlaatveld van de camping wel loslopen en eventueel spelen met andere honden. Dit honden veld is gelegen naast de parkeerplaats van de camping en is omheind met een hekwerk, zodat de hond er niet uit kan. Ook is er een verhard wandelpad aangelegd en zijn er bankjes voor u om op uit te rusten. Indien de hond zijn behoefte heeft gedaan, zijn er gratis zakjes om het uitlaatveld schoon te houden. Uw hond kan dus lekker mee op vakantie naar de camping en ook bijkomen van alle avonturen.

Mocht uw hond even lekker wezen ravotten in de modder? Geen probleem! In ons sanitair gebouw bevindt zich een hondendouche, zodat hij/zij weer lekker schoon mee terug kan naar de caravan!

Behalve dat u met uw hond bij ons kan komen kamperen, is het ook mogelijk om een accommodatie te huren met huisdier. Zowel in onze mooie ruime chalets en onze Safaritent, als in de unieke Safari Beach Lodge en in een van onze Glampinglodges! Als u bij het reserveren het kenmerk 'huisdier welkom' aangeeft, ziet u direct welke accommodaties er beschikbaar zijn om lekker vakantie te vieren met uw huisdier!

Wilt u graag lekker luxe (met vaatwasser en een eigen badkamer) verblijven in een chalet of glampingtent? Maar wel met uw huisdier? Ook in onze nieuwste chalets en lodges zijn huisdieren welkom! Klik op de onderstaande luxe chalet of luxe lodge of meer informatie: