Horeca

De inwendige mens wordt ook verwend op camping de Pallegarste. Zo is de horecagelegenheid in vakantieperiodes dagelijks geopend en daarbuiten elk weekend. Er is een ruim terras met loungesets onder de palmbomen. Vanaf het terras heeft u uitzicht over het zwembad en kijkt u in de indoorspeeltuin. Ideaal voor wanneer de kinderen nog lekker willen zwemmen en/of spelen!

Er worden vers belegde broodjes en uitsmijters geserveerd als lunch en ook voor het diner bent u op het goede adres. Van gebakken aardappelen met schnitzel, zalm, shoarma tot poffertjes voor de kinderen.

Met een snack is ook niets mis, dus er is ook een snackbar met uitgebreide kaart. Een soft ijscoupe, milkshake of een slush puppy na, is altijd lekker.

In de winkel worden ’s ochtends broodjes gebakken o.a. croissants, kaiserbroodjes en is er vers brood van de bakker. In de middag worden er pizza’s bereid met verse ingrediënten. Dus ook voor een pizza moet u op de Pallegarste zijn.

Let op! Buiten de vakanties om zijn de cafetaria en horeca beperkt geopend! Mail of bel ons voor de actuele openingstijden!

Feestje?

Buiten het campingseizoen om is het ook mogelijk om de zaal te reserveren voor feesten en partijen. Een verjaardag van oma en de kinderen in de indoorspeeltuin? Een buurtvereniging die nieuwjaar komt vieren en een leuke activiteit wil doen? Familiereünies, bruiloften, verjaardagen? Het maakt niet uit, bij de Pallegarste is het altijd feest!

Oh ja, natuurlijk doen we ook aan buffetten. Van broodmaaltijden, warm- en koude buffetten, hapjes buffetten tot een broodje warm vlees. Wat de klant maar wenst!

Horeca

Vragen over onze horeca gelegenheid?

Neem contact op