Grand Café en Cafetaria

De inwendige mens wordt ook verwend op camping de Pallegarste. Zo is de horecagelegenheid in vanaf woensdag 25 mei tot en met zondag 4 september dagelijks geopend en daarbuiten elk weekend. Let op! De horeca is na 1 oktober gesloten! Er is een ruim terras met loungesets onder de palmbomen. Vanaf het terras heeft u uitzicht over het zwembad en kijkt u in de indoorspeeltuin. Ideaal voor wanneer de kinderen nog lekker willen zwemmen en/of spelen!

Er worden vers belegde broodjes en uitsmijters geserveerd als lunch en ook voor het diner bent u op het goede adres. In ons Grand Café kunt u terecht voor gebakken aardappelen met schnitzel, zalm, shoarma tot poffertjes voor de kinderen. Natuurlijk kunt u daarnaast ook terecht voor een bak koffie met wat lekkers, of een van onze lekkere borrelplanken!

Met een snack is ook niets mis, dus er is ook een snackbar met uitgebreide kaart. Een soft ijscoupe, milkshake of een slush puppy na, is altijd lekker.

Let op! Buiten de vakanties om zijn de cafetaria, pizzeria en Grand Café beperkt geopend! Mail of bel ons voor de actuele openingstijden!

Pizza di Pallie

In de middag worden er het winkeltje niet alleen broodjes gebakken, maar ook komen er vers gebakken pizza’s uit de oven! Onze pizza's worden allemaal belegd met verse ingrediënten! Dus ook voor een lekkere verse pizza moet u op de Pallegarste zijn.

Voor de bambini zijn er speciale kleinere pizza's, zodat ze ook hun eigen pizza kunnen krijgen! Voor de echte grote pizza-eters is er een Pizza Pallie, belegen met 6 heerlijke verse ingrediënten! Onze pizzeria is geopend tot 29 augustus!

Pizza di Pallie

Winkel

De Pallegarste heeft ook een winkel, welke beschikt over een ruim basisassortiment aan houdbare producten. Van koffie, snoepgoed, spaghetti tot speelgoed, het is er allemaal. Om de dag goed te beginnen is er ook een koffiecorner en is er een krant verkrijgbaar.

Elke morgen worden er broodjes vers gebakken, zodat u kunt genieten van een warm en vers broodje als ontbijt. Croissants, kaiserbroodjes en ook andere luxe broodjes worden ter plekke voor u in de oven gebakken, zonder dat u ze van tevoren hoeft te bestellen. Ook brengt de plaatselijke bakker dagelijks vers brood en kan er ook bijvoorbeeld glutenvrij brood besteld worden.

Verse broodjes

In de middag worden in dezelfde winkel pizza’s voor u gemaakt. Deze worden met verse ingrediënten bereid en er is een zitgedeelte waar u rustig kunt genieten van uw pizza en een drankje.

Let op! Het winkeltje is vanaf het voorjaar tot einde zomervakantie. Mocht u iets missen?


Horeca

Vragen over onze horeca gelegenheid?

Neem contact op