Horeca: Grand Café en Cafetaria

Cafetaria en Grand Café ook buiten het seizoen geopend!

De openingstijden van het grand café en de cafetaria zijn:

Vrijdag 16.30 uur - 20.00 uur

Zaterdag 16.30 uur - 20.00 uur

Zondag 16.30 uur - 20.00 uur

Wilt u een bestelling plaatsen voor de cafetaria?

Klik dan op deze link om online te bestellen

Telefonisch bestellen kan ook via: 06-11146440

Als u online besteld ontvangt u, 10 minuten voordat de bestelling klaar is, een whatsapp-bericht of mail van ons. U kunt dan de bestelling komen ophalen.


Horeca op camping de Pallegarste!

De horecagelegenheid op camping de Pallegarste is vanaf woensdag 17 mei 2023 tot en met zondag 3 september 2023 dagelijks geopend. Daarbuiten is de cafetaria en het Grand Café elk weekend open.

Heerlijk terras

Er is een ruim terras met loungesets onder de palmbomen. Vanaf het terras heeft u uitzicht over het zwembad en kijkt u in de indoorspeeltuin. Ideaal voor wanneer de kinderen nog lekker willen zwemmen en/of spelen!

Grand Café

Er worden vers belegde broodjes en uitsmijters geserveerd als lunch en ook voor het diner bent u op het goede adres. In ons Grand Café kunt u terecht voor gebakken aardappelen met schnitzel, zalm, shoarma tot poffertjes voor de kinderen. Natuurlijk kunt u daarnaast ook terecht voor een bak koffie met wat lekkers, of een van onze lekkere borrelplanken!

Cafetaria

Met een snack is ook niets mis, dus er is ook een snackbar met uitgebreide kaart. Een soft ijscoupe, milkshake of een slush puppy na, is altijd lekker.Horeca

Vragen over onze horeca gelegenheid?

Neem contact op