Jaarplaats

Jaarplaats

Jaarplaats 2022

Helaas hebben we op dit moment geen vrije kavels op onze camping.
De afgelopen jaren is de vraag naar kavels enorm toegenomen, waardoor wij hebben besloten om geen gebruik te maken van een wachtlijst.

Mocht er een plaats vrijkomen, dan plaatsen we dit op onze Facebookpagina.

Ons campingreglement (m.b.t. bouwvoorschriften, verhuur aan derden e.d.) vindt u onder 'prijzen'.

--------------------------

Wanneer u bij ons als jaargast staat kunt u volledig gebruik maken van het zwembad (vanaf de meivakantie t/m de zomervakantie geopend, mits het weer het toelaat), animatie en de overige faciliteiten zoals de indoorspeeltuin, kinderboerderij en visvijver. Tevens is de omgeving zeer geschikt om te fietsen en te wandelen. En wilt u een uitstapje maken naar een stad, dan kunt u met de trein vanuit Mariënberg naar Zwolle, Emmen, Almelo, Hardenberg, en Enschede.

Zo kunt u wel genieten van het campingleven, maar in extra luxe!

Mocht u meer informatie willen, of een indruk van onze camping willen krijgen, dan bent u van harte welkom om langs te komen!


Chalet/ stacaravan kopen

Heeft u nog geen chalet/ stacaravan? Wij werken samen met ImCar Chalets en Stacaravans. ImCar is het bedrijf voor het aankopen van een (nieuw) chalet/ stacaravan. Zij zorgen voor zowel occasions als nieuwe chalets/ stacaravans. U kunt ze zelfs helemaal naar uw wens laten maken. Vanwege de samenwerking met ImCar, staan er ook chalets/ stacaravans op locatie, zodat u zo langs kunt komen kijken.

Voor het actuele chalet/stacaravan aanbod kunt u hier terecht of op de website van ImCar. U kunt ook altijd contact met ons opnemen!

Prijzen van de Jaarplaatsen

Klik hier om de prijslijst te downloaden (PDF)

Camping Reglement Camping de Pallegarste

De jaarplaats is inclusief 200 kWh elektra (10 Ampere - 16 AMP mogelijk) en 10 M3 water. Bijkomende kosten zijn de woon- en forenzenbelasting. Deze wordt door de gemeente Hardenberg gehanteerd en nemen daarvoor rechtstreeks contact met u op.

Afbeeldingen