Kamperen

Centraal gelegen in het Overijssels Vechtdal kunt u heerlijk met uw familie kamperen op de ruime comfortplaatsen van de Pallegarste. Ook behoort kamperen met privé sanitair tot de mogelijkheden op camping de Pallegarste.

Alleen maar kamperen met comfort!

Terwijl u rustig geniet bij uw tent, zullen de kinderen zich prima vermaken in het zwembad, indoor speeltuin, kinderboerderij, avonturenpad of bij een van de vele andere speelplaatsen. Ook is er een animatieteam die voor jong en oud activiteiten organiseert. Al onze kampeerplaatsen zijn comfort plaatsen. U beschikt over 16 ampère stroom, water aan- en afvoer, en televisie (digitaal) op de plaats. Er is ook een mogelijkheid tot 15 Mbit internet op uw plaats! Ons luxe sanitair gebouw is altijd op korte loopafstand van de kampeerplaatsen! Komt u er niet uit met reserveren? Bel dan met 0523-251417.

Comfortabel kamperen in Overijssel

Comfortabel kamperen in Overijssel

Ruime comfort kampeerplaatsen, met altijd vlakbij het nieuwe luxe uitgevoerde sanitair gebouw!

vanaf € 22,- per nacht
Kamperen met privé sanitair in Overijssel

Kamperen met privé sanitair in Overijssel

Privé sanitair op eigen comfort kampeerplaats, maar ook los bij te boeken!

vanaf € 35,00 per nacht
Kamperen op huisdiervrij kampeerveld

Kamperen op huisdiervrij kampeerveld

Deze comfort kampeerplaatsen staan op een huisdiervrij veldje, met een grote zandbak met speelhuisje en schommel in het midden!

vanaf € 22,- per nacht
Camperplaats Comfort

Camperplaats Comfort

U vindt ruime kampeerplaatsen met vele luxe extra's zoals 16 ampere stroom, water aan- en afvoer en natuurlijk CAI aansluiting.

v.a. € 22,- per nacht
Trekkerstent! Bekijk gallerij

Trekkerstent!

Bent u op doorreis en zoekt u voor een nachtje (of meer) een kampeerplaats? Dan kunt u bij ons een trekkerstent huren, zodat u zelf niet alles hoeft op te zetten.

vanaf € 47,50 per nacht