Kamperen

Centraal gelegen in het Overijssels Vechtdal kunt u heerlijk met uw familie kamperen op de ruime comfortplaatsen van de Pallegarste. Ook behoort kamperen met privé sanitair tot de mogelijkheden op camping de Pallegarste.

Alleen maar kamperen met comfort!

Terwijl u rustig geniet bij uw tent, zullen de kinderen zich prima vermaken in het zwembad, indoor speeltuin, kinderboerderij, avonturenpad of bij een van de vele andere speelplaatsen. Ook is er een animatieteam die voor jong en oud activiteiten organiseert. Al onze kampeerplaatsen zijn comfort plaatsen. U beschikt over 16 ampère stroom, water aan- en afvoer, en televisie (digitaal) op de plaats. Er is ook een mogelijkheid tot 15 Mbit internet op uw plaats! Ons nieuwe verwarmde sanitair gebouw (van 2019) is altijd op korte loopafstand van de kampeerplaatsen! We hebben nog plekken beschikbaar tot 30 juli 2022 en vanaf 13 augustus 2022. Komt u er niet uit met reserveren? Bel dan met 0523-251417.

Comfort Kampeerplaats

Comfort Kampeerplaats

5-sterren camping de Pallegarste beschikt over ruime comfort kampeerplaatsen! De camping beschikt over uitgebreide faciliteiten zoals ons buitenzwembad, de gezellige horeca en onze royale karper visvijver. Uw kampeerplaats is altijd gelegen vlakbij het nieuwe luxe uitgevoerde sanitair gebouw!

vanaf € 22,- per nacht
Comfort Kampeerplaats - Huisdiervrij Bekijk gallerij

Comfort Kampeerplaats - Huisdiervrij

Heerlijk genieten van onze 5-sterren camping de Pallegarste in Overijssel! Deze comfort kampeerplaatsen staan op een huisdiervrij veldje, met een grote zandbak met speelhuisje en schommel in het midden!

vanaf € 22,- per nacht
Camperplaats Comfort Bekijk gallerij

Camperplaats Comfort

Kom en geniet van een comfortabele plaats met uw camper. U vindt ruime camperplaatsen met vele luxe extra's.

v.a. € 22,- per nacht
Privé Sanitair Bekijk gallerij

Privé Sanitair

Ons sanitair gebouw beschikt over de mogelijkheid tot privé sanitair! Luxe kamperen met uw privé badkamer!

Vanaf € 5,00 per dag
Trekkerstent! Bekijk gallerij

Trekkerstent!

Bent u op doorreis en zoekt u voor een nachtje (of meer) een kampeerplaats? Dan kunt u bij ons een trekkerstent huren, zodat u zelf niet alles hoeft op te zetten.

vanaf € 47,50 per nacht