Kamperen

Centraal gelegen in het Overijssels Vechtdal kunt u heerlijk met uw familie kamperen op de ruime comfortplaatsen van de Pallegarste. Terwijl u rustig geniet bij uw tent, zullen de kinderen zich prima vermaken in het zwembad, indoor speeltuin, kinderboerderij, avonturenpad of bij een van de vele andere speelplaatsen. Ook is er een animatieteam die voor jong en oud activiteiten organiseert. Ook behoort kamperen met privé sanitair tot de mogelijkheden op camping de Pallegarste.

Comfort Kampeerplaats

Comfort Kampeerplaats

5-sterren camping de Pallegarste beschikt over ruime comfort kampeerplaatsen! De camping beschikt over uitgebreide faciliteiten zoals ons buitenzwembad, de gezellige horeca en onze royale karper visvijver. Uw kampeerplaats is altijd gelegen vlakbij het nieuwe luxe uitgevoerde sanitair gebouw!

Comfort Kampeerplaats - Huisdiervrij Bekijk gallerij

Comfort Kampeerplaats - Huisdiervrij

Heerlijk genieten van onze 5-sterren camping de Pallegarste in Overijssel! Deze comfort kampeerplaatsen staan op een huisdiervrij veldje, met een grote zandbak met speelhuisje en schommel in het midden!

Trekkerstent! Bekijk gallerij

Trekkerstent!

Bent u op doorreis en zoekt u voor een nachtje (of meer) een kampeerplaats? Dan kunt u bij ons een trekkerstent huren, zodat u zelf niet alles hoeft op te zetten.

Privé Sanitair Bekijk gallerij

Privé Sanitair

Ons sanitair gebouw beschikt over de mogelijkheid tot privé sanitair! Luxe kamperen met uw privé badkamer!