Kamperen met hond

Tijdens een echte gezinsvakantie mag de trouwe viervoeter uiteraard niet ontbreken. Ook honden zijn daarom van harte welkom op het campingterrein. Voor het plezier van medegasten is het wel van belang dat honden op het terrein aangelijnd zijn. Ook mogen deze geen (lawaai) overlast veroorzaken.

Hondvriendelijk camping

Om het kamperen met een hond zo leuk mogelijk te maken heeft de Pallegarste ook binnen het campingterrein een plek waar uw hond zijn energie kwijt kan. Er kan namelijk gebruik worden gemaakt van een omheind uitlaatveldje. Daarnaast is er een verhard wandelpad en zijn er bankjes voor het baasje om op uit te rusten.

Omgeving

Ook buiten de hondvriendelijke camping is er genoeg te doen. De Pallegarste is namelijk gelegen midden in het Overijsselse Vechtdal. Dit is een plek waar zowel mens als dier heerlijk kunnen genieten van de prachtige natuur. Er kan gewandeld of gefietst worden. Dit gebeurt tussen de weilanden, langs de rivier de Regge of er kan een terrasje worden opgezocht in één van de omliggende dorpjes.

Kom dus snel langs voor een onvergetelijke vakantie op een hondvriendelijke camping!