Terug naar Kamperen

Privé Sanitair

Boeken
Privé Sanitair

In totaal zijn er 4 privé badkamers beschikbaar op onze camping. Ze zijn onderdeel van het nieuwe sanitair gebouw en daarom niet plaatsgebonden. Zelfs wanneer u een van onze 5 persoons Safaritenten boekt, kunt u privé sanitair bijboeken. Het privé sanitair is via de buitenzijde van het sanitair gebouw te bereiken. U beschikt over een eigen douche, toilet, wastafel en opberg kastje. Uw eigendommen kunt u gedurende uw verblijf gewoon in de ruimte laten liggen!

Bij het boeken van het sanitair krijgt u een puntensaldo op uw slagboom- of betaalpas. U ontvangt een aantal punten voor 1 douchebeurt per persoon. Wilt u langer/vaker douchen? Dan kunt u het pasje zelf opwaarderen met saldo.

Boekt u privé sanitair, dan betaalt u ook € 15,00 aan schoonmaakkosten. Verblijft u een langere periode bij ons? Dan kunt u uiteraard extra schoonmaak aanvragen. Dit kan in overleg met de receptie geregeld worden zodat we gezamenlijk een geschikte dag vinden.

Vanaf € 5,00 per dag

Boeken

Prijzen van de Kamperen

Boeken

Prijslijst privé sanitair 2020

In de bijlage vindt u een overzicht van de prijzen. Deze prijzen zijn exclusief € 1,- toeristenbelasting per persoon per nacht, en € 7,50 reserveringskosten. Bij aankomst ontvangt u een startbedrag voor het douchen, deze kunt u later zelf weer opwarderen.

Laagseizoen
€ 5,- per dag
Middenseizoen
€ 7,50 per dag
Hoogseizoen
€ 11,50 per dag