Terug naar Kamperen

Privé Sanitair

Boeken
Privé Sanitair

In totaal zijn er 4 privé badkamers beschikbaar op onze camping. Ze zijn onderdeel van het nieuwe sanitair gebouw en daarom niet plaatsgebonden. Zelfs wanneer u een van onze 5 persoons Safaritenten boekt, kunt u privé sanitair bijboeken. Het privé sanitair is via de buitenzijde van het sanitair gebouw te bereiken. U beschikt over een eigen douche, toilet, wastafel en opberg kastje. Uw eigendommen kunt u gedurende uw verblijf gewoon in de ruimte laten liggen!

Bij het boeken van het sanitair krijgt u een puntensaldo op uw slagboom- of betaalpas. U ontvangt een aantal punten voor 1 douchebeurt per persoon. Wilt u langer/vaker douchen? Dan kunt u het pasje zelf opwaarderen met saldo.

Boekt u privé sanitair, dan betaalt u ook € 15,00 aan schoonmaakkosten. Verblijft u een langere periode bij ons? Dan kunt u uiteraard extra schoonmaak aanvragen. Dit kan in overleg met de receptie geregeld worden zodat we gezamenlijk een geschikte dag vinden.

Let op! Niet meer beschikbaar tussen 31 juli en 21 augustus.

Vanaf € 7,50 per dag

Boeken

Prijzen van de Kamperen

Boeken

In de bijlage vindt u een overzicht van de prijzen. Deze prijzen zijn exclusief € 0,97 toeristenbelasting per persoon per nacht, en € 7,50 reserveringskosten. Bij aankomst ontvangt u een startbedrag voor het douchen, deze kunt u later zelf weer opwaarderen. Let op! Tijdens vakanties en speciale feestdagen is de prijs van het privé sanitair €10,- of € 12,50 per nacht!

Laagseizoen
€ 7,50 per dag
Middenseizoen
€ 10,00 per dag
Hoogseizoen
€ 12,50 per dag