Privé Sanitair

Boeken
Privé Sanitair

In totaal zijn er 4 privé badkamers beschikbaar op onze camping. Ze zijn onderdeel van het nieuwe sanitair gebouw en daarom niet plaatsgebonden. Zelfs wanneer u een van onze 5 persoons Safaritenten boekt, kunt u privé sanitair bijboeken. Het privé sanitair is via de buitenzijde van het sanitair gebouw te bereiken. U beschikt over een eigen douche, eigen toilet, wastafel en opberg kastje. Uw eigendommen kunt u gedurende uw verblijf gewoon in de ruimte laten liggen!

Bij het boeken van het sanitair krijgt u een saldo op uw slagboom- of betaalpas. Met dit saldo kunt u gebruik maken van de douches in het privé sanitair. Het pasje kunnen we ieder moment weer voor u opwaarderen.

Boekt u privé sanitair, dan betaalt u € 15,00 voor de eindschoonmaak. Verblijft u een langere periode bij ons? Dan kunt u uiteraard extra schoonmaak aanvragen. Dit kan in overleg met de receptie geregeld worden zodat we gezamenlijk een geschikte dag vinden.

Prijzen van de Kamperen

Boeken

Klik hier om de prijslijst te downloaden (PDF)

In de bijlage vindt u een overzicht van de prijzen. Deze prijzen zijn exclusief € 1,05 lokale heffingen per persoon per nacht, en de kosten voor de kampeerplaats of safaritent.

Laagseizoen
€ 5,00 / 7,50 per dag
Middenseizoen / Feestdagen
€ 10,00 / € 12,50 per dag
Hoogseizoen
€ 15,00 per dag

Boeken Vanaf € 5,00 per dag

Afbeeldingen