Terug naar Kamperen

Trekkersplaats voor tent

Boeken
Trekkersplaats voor tent

I.v.m. de huidige maatregelen is het tot 20 mei niet mogelijk om gebruik te maken van de sanitaire voorzieningen, m.u.v. het chemisch toilet! Dus heeft u een eigen douche/toilet, dan bent u van harte welkom!

Bent u op doorreis of op zoek naar een overnachtingsplaats voor een nachtje? Dan kunt u prima bij ons terecht!
Wij beschikken over een mooie plaats voor een klein koepeltentje. De trekkersplaatsen zijn tijdens vakanties voor 1 nacht beschikbaar, en buiten de vakanties om kunt u hier maximaal 3 nachten verblijven.U heeft beschikking over een stroomaansluiting.

Plaats 296 is bij het sanitair gebouw en 261a is onderdeel van een klein veldje.

Kamperen met huisdieren is bij ons toegestaan. Voor het gebruik van de douche- en of wasmachine kunt u uw betaalpas opwaarderen.

Let op! Dit is alleen telefonisch of per mail te boeken!

Prijzen van de Kamperen

Boeken

Tijdens het voor- en naseizoen vragen wij € 10,00 per nacht (excl. douchegelden en toeristenbelasting à € 1,- p.p.p.n.). Komt u langs tijdens een vakantieperiode? Dan vragen wij € 15,00 per nacht (excl. douchegelden). Op de plaats bevind zich water en stroom waar u vrij gebruik van kunt maken. Komt u samen met uw huisdier? Dan vragen wij € 2,50 per nacht voor uw huisdier buiten de vakanties om, en € 3,50 tijdens de vakanties.