Terug naar Kamperen

Trekkersplaats voor tent

Boeken
Trekkersplaats voor tent

Bent u met de fiets of wandelend onderweg en heeft u alleen een tent mee? Dan kunt u prima bij ons terecht! Wij beschikken over twee plaatsen voor trekkerstentjes. De plaatsen zijn max. 1 dag van te voren te reserveren, en zijn alleen voor gasten die ons op de fiets of wandelend bezoeken.
De trekkersplaatsen zijn tijdens vakanties voor 1 nacht beschikbaar, en buiten de vakanties om kunt u hier maximaal 2 nachten verblijven.
U heeft beschikking over een stroomaansluiting.

Plaats 296 is bij het sanitair gebouw (nieuw gebouwd in 2019) en plaats 261a staat op een veldje op loopafstand van het sanitair gebouw.

Kamperen met huisdieren is bij ons toegestaan. Voor het gebruik van de douche- en of wasmachine kunt u uw betaalpas opwaarderen.

Prijzen van de accommodatie

Boeken

Tijdens het voor- en naseizoen vragen wij € 10,00 per nacht (excl. douchegelden en toeristenbelasting à € 1,- p.p.p.n.). Komt u langs tijdens een vakantieperiode? Dan vragen wij € 15,00 per nacht (excl. douchegelden). Op de plaats bevind zich water en stroom waar u vrij gebruik van kunt maken. Komt u samen met uw huisdier? Dan vragen wij € 2,50 per nacht voor uw huisdier buiten de vakanties om, en € 3,50 tijdens de vakanties.