Samenwerking Camping de Pallegarste en ImCar Chalets en Stacaravans

Afgelopen maand zijn Camping de Pallegarste en ImCar Chalets en Stacaravans een samenwerking aangegaan.

We zijn al jaren bezig met vernieuwingen op de camping, en ook telkens meer gasten zijn op zoek naar een ander, nieuwer chalet. Om onze gasten keuze te geven, waren we al bezig met het inkopen van occasion chalets en stacaravans. Nu we zelf meer verhuuraccommodaties in ons assortiment wilden, kwam ook de wens om meer nieuwe chalets te laten maken. Op maat gemaakt, zodat gasten optimaal van de locatie kunnen genieten.

Om aan onze wensen (en die van onze gasten) te voldoen, zijn we met ImCar gaan samenwerken. Op deze manier kan ImCar ons chalets leveren met bijv. de zeer gewenste chalets met front-openingdoors. Hiermee creëer je een chalet waarbij gasten direct over de visvijver kunnen kijken vanuit de woonkamer. Of het leveren van 8-persoons chalets, zodat we voor wat grotere gezinnen nu ook de mogelijkheid hebben om samen in 1 chalet te overnachten.

ImCar zal vanwege de kwaliteit en mogelijkheden alle nieuwe verhuurchalets leveren, maar ook de occasions zullen via hen lopen. Bent u op zoek naar een nieuw chalet of occasion? Laat het ons weten, en wij kijken samen met ImCar naar de mogelijkheden!

KIJKDAG zondag 19 april!

Nieuwe datum bekend van de kijkdag!

Camping de Pallegarste wint de Gouden Zoover Award 2020

Het houdt niet op! Vorig week hebben wij een mail ontvangen met de mededelingen dat we een Gouden Zoover Award hebben!

Super nieuws, want de Zoover Award is niet afhankelijk van een eenmalige inspectie, maar alleen van reviews die onze gasten hebben achtergelaten! Omdat we in 2019 in totaal hoger dan een 9 hebben gescoord is onze eerste award dan ook direct GOUD!

De eetgelegenheid scoort nu nog een 8,5, maar we hopen dat komend seizoen onze gasten de vernieuwde horeca ook kunnen waarderen! Wij zijn in ieder geval super trots op wat we tot nu toe al bereikt hebben!

ADAC Superplatz 2020

Tot onze grote vreugde hebben wij van de ADAC (Duits ANWB) 5 sterren mogen ontvangen! Jaren geleden zijn de ANWB en ADAC weer apart doorgegaan met het kwalificeren van camping, aangezien er toch wel veel verschil zat tussen wat Duitse gasten graag zien en wat Nederlandse gasten belangrijk vinden. Afgelopen zomer hebben wij weer voor het eerst in jaren een inspecteur van de ADAC mogen ontvangen, en nu dus direct 5 sterren mogen ontvangen!

Hierdoor mogen wij onze camping 'ADAC Superplatz' noemen!!

De ADAC heeft ons omschreven als: Engagiert und freundlich geführter Ferienpark, in dem Familien mit Kindern willkommen sind und eine Vielzahl an Spiel- und Freizeitmöglichkeiten vorfinden.

Op naar een weer prachtig seizoen!

ANWB score: 4,5 ster!

Afgelopen week werd de Recreatiebeurs Hardenberg weer georganiseerd. Ieder jaar zijn we van de partij om te kijken wat de ontwikkelingen zijn op verhuur, speeltuinen, en onderhoud. Leuk om te zien dat er steeds meer speelelementen komen die voor meerdere leeftijdscategorieën geschikt zijn! Uiteraard gaan we ook altijd een praatje maken bij de bedrijven waar we al mee samenwerken. Een van deze bedrijven is de ANWB. Tevens is de ANWB ook de partij die de rating van de campings doet. Afgelopen zomer is er een inspecteur langs geweest op de camping om te kijken hoeveel punten wij per onderdeel scoren.

Tijdens de beurs mochten wij onze nieuwe raamsticker ophalen en het is gelukt! We hebben een halve ster erbij gekregen, en zijn daarom nu een camping met 4,5 ster! Super trots dat we dit hebben mogen doen, maar nog mooier zijn natuurlijk de fijne reacties van onze gasten afgelopen zomer!! Daar doen we het uiteindelijk ook voor!