Chalet Comfort 087

Boeken


Dit zeer ruime 6-persoons chalet beschikt over 3 slaapkamers met 1 tweepersoonsbed en 4 eenpersoonsbedden. Tevens is er een ledikantje beschikbaar én extra campingbed. De keuken over een magnetron, oven, en koffiezetapparaat. Er zijn 2 toiletten aanwezig, waarvan 1 apart.

- Op loopafstand van alle faciliteiten
- 2 toiletten
- Kinderstoel en speelgoed aanwezig
- Huisdieren zijn toegestaan

Bedlinnen is erbij te huren voor € 7,50 per persoon per week.
Bij dit chalet is ook een 'ramp' aanwezig voor naar de voordeur. Tevens beschikt u over schaduw op het terras, dankzij een partytent/paviljoen.

Meer informatie kunt u vinden via https://dd-vakantiehuis.nl/

------

Laagseizoen april € 325,00 per week
Laagseizoen juni € 410,00 per week
Zomervakantie € 850,00 per week
Eerst week sept. € 700,00 per week
Tweede week sept. € 565,00 per week
Na 18 september € 330,00 per week

Vakanties (Pinksterweek, Paasweek e.d.) v.a. € 325,00
Herfstvakantie € 380,00 per week

Deze bovenstaande prijzen zijn exclusief
- Schoonmaakkosten à € 50,00
- Borg à € 100,00 (na vertrek wordt het binnen 1 week teruggestort)
- Toeristenbelasting à € 0,97 per persoon per nacht
- Overnachtingstoeslag à € 2,00 (laagseizoen) / € 3,00 (zomervakantie) per persoon per nacht

Wilt u liever een weekend of midweek? Laat het dan even weten!

Camping met zwembad Nederland

Camping de Pallegarste is een 5 sterren familiecamping in Overijssel. De camping ligt in het prachtige Vechtdal, waar de natuur- en waterliefhebber voldoende te ontdekken hebben. De kindercamping wordt beheerd door de derde generatie van de familie Schuldink. Echter is er in al die jaren niets veranderd aan de toegankelijkheid, gezelligheid en ongedwongen sfeer op de camping. Naast de ruime kampeerplaatsen (allen voorzien van 16 ampère stroom, water aan- en afvoer en CAI), zijn er voldoende huurmogelijkheden. Van vakantiehuizen tot luxe glampinglodges. Van uitzicht op het super leuke zwembad tot uitzicht over de grote visvijver. Natuurlijk mag ook het animatieteam niet ontbreken. Vanaf het Paasweekend t/m de zomervakantie (ook in de weekenden en de herfstvakantie) kunnen alle gasten hier terecht voor creatieve, uitdagende en sportieve activiteiten. Voor de innerlijke mens kunt u ieder weekend en alle vakanties terecht bij onze gezellige Grand Café met (gedeeltelijk overdek) terras, cafetaria én campingwinkeltje. Klik hier om terug te gaan naar de hoofdpagina.

Prijzen van de Particulier

Boeken

De prijzen zijn exclusief reserveringskosten (€ 7,50), toeristenbelasting (€ 0,97,- p.p.p.n.) en overnachtingstoeslag (p.p, vanaf 3 jaar) (€ 2/3,- p.p.p.n.)

Afbeeldingen