Chalet Comfort 073

Boeken


Het chalet staat op een ruime kavel vlakbij de visvijver en heeft de speeltoestellen recht voor de deur. Makkelijk als u uw kind niet te ver weg wilt hebben.

Op het terras met tuinmeubelen is het heerlijk zitten in de zon of onder de luifel.
TV en wifi zijn aanwezig bij ons chalet, zonder extra kosten. Natuurlijk is ons chalet zo voorzien dat je er normaal kunt koken, eten en drinken.

Er zijn 3 slaapkamers waarvan 1 kamer met een 2-persoonsbed en 2 kamers met 2 1-persoonsbedden. In de badkamer is een extra toilet (u heeft dus twee toiletten), een douche en een wasbak.

Het chalet heeft een midden ingang, wat betekend dat je in het midden binnen komt. Aan de rechterhand heb je dan de slaapvertrekken, wc en douche. Aan de linkerhand een grote open ruimte waar de keuken, eettafel en woonkamer zijn.

Wilt u boeken? Dat kan op www.hollandsevakanties.nl

Camping met zwembad Nederland

Camping de Pallegarste is een 5 sterren familiecamping in Overijssel. De camping ligt in het prachtige Vechtdal, waar de natuur- en waterliefhebber voldoende te ontdekken hebben. De kindercamping wordt beheerd door de derde generatie van de familie Schuldink. Echter is er in al die jaren niets veranderd aan de toegankelijkheid, gezelligheid en ongedwongen sfeer op de camping. Naast de ruime kampeerplaatsen (allen voorzien van 16 ampère stroom, water aan- en afvoer en CAI), zijn er voldoende huurmogelijkheden. Van vakantiehuizen tot luxe glampinglodges. Van uitzicht op het super leuke zwembad tot uitzicht over de grote visvijver. Natuurlijk mag ook het animatieteam niet ontbreken. Vanaf het Paasweekend t/m de zomervakantie (ook in de weekenden en de herfstvakantie) kunnen alle gasten hier terecht voor creatieve, uitdagende en sportieve activiteiten. Voor de innerlijke mens kunt u ieder weekend en alle vakanties terecht bij onze gezellige Grand Café met (gedeeltelijk overdek) terras, cafetaria én campingwinkeltje. Klik hier om terug te gaan naar de hoofdpagina.

Prijzen van de Particulier

Boeken

Klik hier om de prijslijst te downloaden (PDF)

Kijk voor de complete prijslijst in het document!

Afbeeldingen