Luxe chalet voor 6 pers. aan de visvijver!

Boeken

Dit mooie chalet is de perfecte kans om uw vakantie te vieren aan de visvijver! Ideaal voor de echte visliefhebber, maar ook voor een gezin die graag een eigen plekje wil met privacy. Lekker naar het zwembad gaan? Dat is op 5 minuten wandelen al bereikbaar, net als ons Grand Café, grote speeltuin en binnenspeeltuin.

Op een minuut wandelen bent u al op het speelstrand met kabelbaan en veel speeltuintjes!

Het chalet zelf heeft 3 slaapkamers, een mooie woonkamer met ruime keuken. De auto kan bij het chalet geparkeerd worden!
Het chalet is ook een 'de luxe' dankzij de eigen badkamer, vaatwasser, televisie en mogelijkheid tot 15 Mbit internet.

Heeft u een huisdier? Dan is deze ook welkom in dit chalet. Op de camping dient de hond wel altijd aangelijnd te zijn.

Let op! De foto's zijn van hetzelfde chalet, echter is deze verplaats naar een plaats met zicht over de visvijver!

vakantiehuis aan visvijver

Camping de Pallegarste is een 5 sterren familiecamping in Overijssel. De camping ligt in het prachtige Vechtdal, waar de natuur- en waterliefhebber voldoende te ontdekken hebben. De kindercamping wordt beheerd door de derde generatie van de familie Schuldink. Echter is er in al die jaren niets veranderd aan de toegankelijkheid, gezelligheid en ongedwongen sfeer op de camping. Naast de ruime kampeerplaatsen (allen voorzien van 16 ampère stroom, water aan- en afvoer en CAI), zijn er voldoende huurmogelijkheden. Van vakantiehuizen tot luxe glampinglodges. Van uitzicht op het super leuke zwembad tot uitzicht over de grote visvijver. Natuurlijk mag ook het animatieteam niet ontbreken. Vanaf het Paasweekend t/m de zomervakantie (ook in de weekenden en de herfstvakantie) kunnen alle gasten hier terecht voor creatieve, uitdagende en sportieve activiteiten. Voor de innerlijke mens kunt u ieder weekend en alle vakanties terecht bij onze gezellige Grand Café met (gedeeltelijk overdek) terras, cafetaria én campingwinkeltje. Klik hier om terug te gaan naar de hoofdpagina.

Prijzen van de Particulier

Boeken

Afbeeldingen