Privé sanitair

Kijk hieronder voor de periode's dat het privé sanitair beschikbaar is!

Op het kampeerterrein staat ons sanitair gebouw welke in 2018-2019 gerealiseerd is. Het nieuwe sanitairgebouw op camping de Pallegarste beschikt over uiteraard de toiletten, wasgelegenheden en douches. Maar ook over 4 privé sanitair units.

Het privé sanitair is te bereiken vanaf de buitenzijde van het gebouw. Wanneer u kiest om te kamperen met privé sanitair ontvangt u van ons bij aankomst een sleutel van uw eigen privé sanitair ruimte. Tijdens uw vakantie heeft u de beschikking over uw eigen privé sanitair. U kunt uw eigendommen in uw eigen sanitairruimte laten staan, zodat u nooit de camping over hoeft met handdoeken of toiletartikelen.

Een privé sanitair unit bestaat uit een ruime badkamer met douche en toilet, wastafel en voldoende bergruimte. Wilt u graag gebruik maken van het privé sanitair tijdens uw vakantie op camping de Pallegarste? Dan kunt u dit als artikel boeken bij uw kampeerplaats.

De privé sanitair ruimtes zijn bij te boeken op een kampeerplaats of tijdens uw vakantie in een van onze 5 persoons Safaritenten.

Beschikbaarheid 2020

Update: 19 mei - 10:00 uur

Let op! Ons privé sanitair is alleen nog boekbaar vanaf 1 september