Privé sanitair

Op het kampeerterrein hebben wij een nieuw sanitair gebouw gerealiseerd in 2019. Het nieuwe sanitair gebouw op camping de Pallegarste beschikt over toiletten, wasgelegenheden en douches voor algemeen gebruik. Maar ook over 4 privé sanitair units.

Privé badkamer 4


Het privé sanitair is te bereiken vanaf de buitenzijde van het gebouw. Wanneer u kiest om te kamperen met privé sanitair ontvangt u van ons bij aankomst een sleutel van uw eigen privé sanitair ruimte. De kosten van warm water zijn bij het privé sanitair inbegrepen in de prijs.

Privé badkamer binnenzijde


Tijdens uw vakantie heeft u de beschikking over uw eigen privé sanitair, met voldoende opbergruimte. U kunt uw eigendommen in uw eigen sanitair ruimte laten staan, zodat u nooit de camping over hoeft met handdoeken of toiletartikelen.

Een privé sanitair unit bestaat uit een ruime badkamer met douche en toilet, wastafel en voldoende bergruimte. Wilt u graag gebruik maken van het privé sanitair tijdens uw vakantie op camping de Pallegarste? Dan kunt u dit als artikel boeken bij uw kampeerplaats of safaritent.

De privé sanitair ruimtes zijn bij te boeken op een kampeerplaats of tijdens uw vakantie in een van onze 5 persoons Safaritenten.