Luxe kamperen in Overijssel de Pallegarste

Naast een familiecamping is de Pallegarste ook zeker zeer geschikt voor senioren. De camping is namelijk van alle gemakken voorzien en ligt in een prachtige bosrijke omgeving.

Vanaf deze 50+ camping starten er vele fiets- en wandelroutes die je mee zullen nemen door het rustgevende omliggende landschap. De routes lopen door bossen, langs rivieren en je kan tussendoor even stoppen voor een hapje en een drankje in één van de omliggende plaatsen zoals Hardenberg of Ommen.

Waarom is de Pallegarste geschikt als camping in Overijssel?

  • De wegen zijn zeer goed onderhouden en makkelijk begaanbaar
  • Er zijn leuke activiteiten zoals bingo avonden en er is een jeu de boule baan
  • Gezellige kantine met biljart en dart borden
  • Visvijver waar naar hartelust gevist kan worden (zonder vergunning)
  • Voor de snelle boodschap is er de winkel op het terrein waar 's ochtends de geur van warme broodjes je tegemoet komt
camping met horeca terras


Accommodaties op deze 50+ camping

Binnen onze camping zijn er een groot aantal ruime kampeerplekken die erg geschikt zijn voor senioren. Er is toegang tot zowel wifi als kabelinternet en zijn van alle gemakken voorzien. Naast deze ruime kampeerplekken is er ook groot aantal accommodaties. De chalets variëren in grootte van 4 tot 8 personen. Genoeg ruimte dus voor de kinderen of kleinkinderen om langs te komen!

Erg leuk is dat ook het bezoek uiteraard ook gebruik maken van de overige faciliteiten. Denk hierbij aan onze binnenspeeltuin, multifunctioneel sportveld, of wandelen om de ruime visvijver.

Al met al is kamperen dus wel heel comfortabel op deze 5 sterren camping. Aan voorzieningen, activiteiten en leuke uitstapjes zeker geen tekort!

camping senioren vechtdal overijssel
camping senioren visvijver