Hét strand om te gaan spelen!

Zoekt u een camping met een heerlijk strand? En ook nog een strand waar de kinderen zich uren kunnen vermaken? Kom dan naar onze camping en geniet samen van ons prachtige speelstrand!

De speelstrand ligt aan onze grote visvijver. Dankzij de brede ligging is er genoeg ruimte om heerlijk te gaan zonnebaden of juist lekker te gaan spelen met het water en zand: deze combinatie staat garant voor een super leuke speelmiddag!

Ook het animatieteam is regelmatig op het strand te vinden met superleuke activiteiten! Er worden niet alleen zandkastelen gebouwd, maar ook worden er waterspelletjes georganiseerd, gaat de obstakelrun over het strand en vinden er leuke strandspelletjes plaats.

Er is voldoende uitdaging op het strand voor jong en oud! Laat uw zoon of dochter een gracht graven met de grote kraan, of ga samen het waterspeeltuin op en laat het water lopen vanuit de pomp zo naar beneden het zand in! Gegarandeerd uren speelplezier!!

Nieuw in 2022 is onze kabelbaan! Deze 20 meter lange baan zorgt voor het stukje avontuur voor de kids op het strand! Al met al is het speelstrand zeker onderdeel van de ideale zomervakantie!

Speelstrand
Spelen
Waterspeeltuin
Kabelbaan