Medewerk(st)er Winkel en Pizzeria

Vorig seizoen hebben we onze eerste rondes gedraaid in de vernieuwde winkel en gloednieuwe pizzeria.

Samen met je collega's run jij onze winkel en pizzeria. Je zorgt dat de dagelijks aangeleverde producten op hun plek in de winkel staan en dat de winkel er elke dag weer piekfijn uitziet!

Je zult dus niet alleen broodjes bakken in de ochtend, maar in de middag gaan we ook pizza’s maken. Dus houdt je van pizza’s en denk jij dat je in ons dolgezellige team past, laat het ons dan weten. Stuur dan je sollicitatie naar info@depallegarste.nl waarin je vermeldt wie je bent, welke opleiding je volgt, wat je hobbies zijn en of je veel beschikbaar bent in de weekenden en vakantieperiodes. Dan zien we elkaar wellicht binnenkort op de Pallegarste!

Horecatoppers!

We zijn ook voor komend seizoen weer op zoek naar horecatoppers voor zowel in de barbediening van onze vernieuwde horeca als in onze snackbar!

Barmedewerk(st)er
Ben jij die minimaal 17- jarige die het leuk vind om mensen te voorzien van een hapje en een drankje? Die het ook nog eens leuk en gezellig vind om met de gasten een praatje te maken en van een dolletje houdt. Dan wordt het tijd dat je contact opneemt en wie weet sta jij hier binnenkort biertjes te tappen! mail naar info@depallegarste.nl

Snackbarmedewerk(st)er:
In de snackbar zijn de werkzaamheden divers: van bestellingen opnemen, eten voorbereiden (ook plate-service), ijsjes maken, terras bedienen tot de boel schoon houden en een gezellig praatje maken met de gasten. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de gasten een leuke gezellige tijd hebben en met een volle buik naar de caravan gaan.

Denk jij dat je in ons dolgezellige team past, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@depallegarste.nl waarin je vermeldt wie je bent, welke opleiding je volgt, wat je hobbies zijn en of je veel beschikbaar bent in de weekenden en vakantieperiodes. Dan zien we elkaar wellicht binnenkort op de Pallegarste!

Sportieve recreatietoppers gezocht!

Voor het komende seizoen zijn we weer op zoek naar animatietoppers. Dit keer zoeken we de echte sportievelingen!

Wat zoeken wij?
Zoek jij een stage waarbij je leerdoelen gericht zijn op het bedenken, organiseren en uitvoeren van sportieve activiteiten? Dan zit je bij ons goed!

We zoeken namelijk ter aanvulling van ons huidige animatieteam ook nog stagiaires die zich vooral bezighouden met de sportieve activiteiten op onze camping. Dit houd in dat je naast voetbalwedstrijden, glijbaanraces en aquajoggen, je ook bezighoud met grotere activiteiten zoals een zeskamp en obstakelrun.

Omdat je onderdeel uitmaakt van een animatieteam, kan het voorkomen dat je ook mee gaat helpen met het voorbereiden van andere (grotere) activiteiten.

Wat bieden wij?
Ieder jaar proberen we ons animatieprogramma te vernieuwen. Dit kan zijn met nieuwe spellen die op de markt gebracht zijn, maar ook nieuwe spellen die we zelf bedenken. We houden regelmatig thema avonden zoals Hawaï-feesten en jongens- en meisjesdagen (met survivalnachten etc.). Dus mocht jij altijd al rondlopen met nieuwe ideeën, dan kun je ze bij ons uitvoeren!

Onze camping ligt aan het treinstation van Mariënberg, waardoor we goed bereikbaar zijn vanuit Zwolle, Emmen en Almelo. Mocht je intern willen verblijven, dan kijken we hier naar de mogelijkheden. Uiteraard ontvangt je bij ons een passende stagevergoeding.

Meer informatie of solliciteren?
Heb je nog vragen over deze vacature of wil je direct solliciteren? Mail je vraag of motivatie (mét cv) naar info@depallegarste.nl.
Wij nemen dan z.s.m. contact met je op!

Stagiaires horeca/animatie/front office/technische dienst/groenvoorziening

We zijn weer op zoek naar stagiaires m/v voor het komende seizoen! Zowel in de horeca, front office, animatieteam als op het terrein.

Onze organisatie is erg plat en dus zal je heel veel leren in ons leuke en gezellige team. Mail gerust om te vragen naar de mogelijkheden.

Voor ons is het vooral belangrijk dat je veel tijdens de vakanties en in de weekenden beschikbaar bent. Ook zou het leuk zijn als je een opleiding in die richting doet, maar dat is absoluut geen vereiste.

Denk jij dat je in ons dolgezellige team past, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar receptie@depallegarste.nl waarin je vermeldt wie je bent, welke opleiding je volgt, wat je hobby's zijn en of je veel beschikbaar bent in de weekenden en vakantieperiodes.

Dan zien we elkaar wellicht binnenkort op de Pallegarste!