Werken op de Pallegarste

Wat is de Pallegarste? Het familiebedrijf wordt gerund door Marcel en Marinke. Zij werken zelf ook mee in de horeca en receptie. We zijn een redelijk informeel bedrijf wat de afgelopen jaren snel gegroeid is. Dit heeft ook ervoor gezorgd dat we 4,5 sterren van de ANWB hebben mogen ontvangen en 5 sterren van de ADAC (Duitse ANWB). Mede dankzij het personeel hebben we dit jaar ook de Gouden Zoover Award gewonnen!

We zijn altijd bezig om net dat ene stapje extra te zetten voor de gasten. Gasten waarderen het 'doe maar normaal' gevoel. In het voorjaar is het team nog klein, maar zodra de zomer begint en de gasten binnenstromen, groeit ons jonge team al snel uit tot ongeveer 60 man personeel. We hebben verschillende afdelingen: Technische Dienst, Receptie, Horeca, Animatie en Schoonmaak. Dus zoek jij een stage/baan in een van deze teams? Of een combinatie van de teams? Laat het ons dan weten!

Onze camping ligt aan het treinstation van Mariënberg, waardoor we goed bereikbaar zijn vanuit Zwolle, Emmen en Almelo. Mocht je intern willen verblijven, dan kijken we hier naar de mogelijkheden. Uiteraard ontvangt je bij ons een passende stagevergoeding.

Wil jij onderdeel zijn van ons gezellige team? En wil jij meehelpen om het niveau van jezelf én de camping weer een stapje omhoog te brengen? Reageer dan (met je c.v., motivatiebrief en vakantieplannen) door te mailen naar administratie@depallegarste.nl.

Medewerk(st)er Winkel en Pizzeria

Vorig seizoen hebben we onze eerste rondes gedraaid in de vernieuwde winkel en gloednieuwe pizzeria.

Samen met je collega's run jij onze winkel en pizzeria. Je zorgt dat de dagelijks aangeleverde producten op hun plek in de winkel staan en dat de winkel er elke dag weer piekfijn uitziet! Je zult dus niet alleen broodjes bakken in de ochtend, maar in de middag gaan we ook pizza’s maken. Dus houdt je van pizza’s en denk jij dat je in ons dolgezellige team past, laat het ons dan weten.

Horecatoppers!

We zijn ook voor komend seizoen weer op zoek naar horecatoppers voor zowel in de barbediening van onze vernieuwde horeca als in onze snackbar!

Barmedewerk(st)er
Ben jij die minimaal 17- jarige die het leuk vind om mensen te voorzien van een hapje en een drankje? Die het ook nog eens leuk en gezellig vind om met de gasten een praatje te maken en van een dolletje houdt. Dan wordt het tijd dat je contact opneemt en wie weet sta jij hier binnenkort biertjes te tappen!

Snackbarmedewerk(st)er
In de snackbar zijn de werkzaamheden divers: van bestellingen opnemen, eten voorbereiden (ook plate-service), ijsjes maken, terras bedienen tot de boel schoon houden en een gezellig praatje maken met de gasten. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de gasten een leuke gezellige tijd hebben en met een volle buik naar de caravan gaan.

STAGE: Sportieve recreatietoppers gezocht!

Voor het komende seizoen zijn we weer op zoek naar animatietoppers. Dit keer zoeken we de echte sportievelingen!

Zoek jij een stage waarbij je leerdoelen gericht zijn op het bedenken, organiseren en uitvoeren van sportieve activiteiten? Dan zit je bij ons goed!
We zoeken namelijk ter aanvulling van ons huidige animatieteam ook nog stagiaires die zich vooral bezighouden met de sportieve activiteiten op onze camping. Dit houd in dat je naast voetbalwedstrijden, glijbaanraces en aquajoggen, je ook bezighoud met grotere activiteiten zoals een zeskamp en obstakelrun. Omdat je onderdeel uitmaakt van een animatieteam, kan het voorkomen dat je ook mee gaat helpen met het voorbereiden van andere (grotere) activiteiten.