2019 - Medewerk(st)er Winkel en Pizzeria

Vorig seizoen hebben we onze eerste rondes gedraaid in de vernieuwde winkel en gloednieuwe pizzeria.

Samen met je collega's run jij onze winkel en pizzeria. Je zorgt dat de dagelijks aangeleverde producten op hun plek in de winkel staan en dat de winkel er elke dag weer piekfijn uitziet!

Je zult dus niet alleen broodjes bakken in de ochtend, maar in de middag gaan we ook pizza’s maken. Dus houdt je van pizza’s en denk jij dat je in ons dolgezellige team past, laat het ons dan weten. Stuur dan je sollicitatie waarin je vermeldt wie je bent, welke opleiding je volgt, wat je hobbies zijn en of je veel beschikbaar bent in de weekenden en vakantieperiodes. Dan zien we elkaar wellicht binnenkort op de Pallegarste!

2019 - Horecatoppers!

We zijn ook voor komend seizoen weer op zoek naar horecatoppers voor zowel in de barbediening als in onze snackbar!

Barmedewerk(st)er
Ben jij die minimaal 17- jarige die het leuk vind om mensen te voorzien van een hapje en een drankje? Die het ook nog eens leuk en gezellig vind om met de gasten een praatje te maken en van een dolletje houdt. Dan wordt het tijd dat je contact opneemt en wie weet sta jij hier binnenkort biertjes te tappen!

Snackbarmedewerk(st)er:
In de snackbar zijn de werkzaamheden divers: van bestellingen opnemen, eten voorbereiden (ook plate-service), ijsjes maken, terras bedienen tot de boel schoon houden en een gezellig praatje maken met de gasten. Samen met je circa 20 collega’s in de horeca moet je ervoor zorgen dat de gasten een leuke gezellige tijd hebben en met een volle buik naar de caravan gaan.

Denk jij dat je in ons dolgezellige team past, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar receptie@depallegarste.nl waarin je vermeldt wie je bent, welke opleiding je volgt, wat je hobbies zijn en of je veel beschikbaar bent in de weekenden en vakantieperiodes. Dan zien we elkaar wellicht binnenkort op de Pallegarste!

2019 - Animatie medewerk(st)er

Ben jij die dolenthousiaste, supersportieveling die ook nog eens creatief en kindergek is aangelegd? Dan zijn de kinderen van de Pallegarste op zoek naar jou!

Van knutselen, theater, speurtochten, voetbal, en andere leuke activiteiten. Dit doen we heel veel weekenden en in de vakanties natuurlijk 7 dagen per week, ook is er ongeveer 6 keer per dag een activiteit.

Denk jij dat je in ons dolgezellige team past, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar receptie@depallegarste.nl waarin je vermeldt wie je bent, welke opleiding je volgt, wat je hobbies zijn en of je veel beschikbaar bent in de weekenden en vakantieperiodes. Dan zien we elkaar wellicht binnenkort op de Pallegarste!

2019 - Stagiaires horeca/animatie/front office/technische dienst/groenvoorziening

We zijn weer op zoek naar stagiaires m/v voor het komende seizoen! Zowel in de horeca, front office, animatieteam als op het terrein.

Onze organisatie is erg plat en dus zal je heel veel leren in ons leuke en gezellige team. Mail gerust om te vragen naar de mogelijkheden.

Voor ons is het vooral belangrijk dat je veel tijdens de vakanties en in de weekenden beschikbaar bent. Ook zou het leuk zijn als je een opleiding in die richting doet, maar dat is absoluut geen vereiste.

Denk jij dat je in ons dolgezellige team past, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar receptie@depallegarste.nl waarin je vermeldt wie je bent, welke opleiding je volgt, wat je hobby's zijn en of je veel beschikbaar bent in de weekenden en vakantieperiodes.

Dan zien we elkaar wellicht binnenkort op de Pallegarste!