Vrije aankomstdag!

Nieuw vanaf 2019 is dat u bij ons op alle dagen kunt aankomen! Hieronder meer informatie erover met de voorwaarden!

Kamperen

Wilt u bij ons komen kamperen? Dan kunt u bij ons zelf weten op welke dag u aankomt. Kunt u, i.v.m. bijvoorbeeld uw werk, er van woensdag t/m zaterdag even tussenuit? Dan kunt u op deze dagen bij ons terecht! Buiten de vakanties om hanteren wij geen minimum aantal nachten, en tijdens de vakanties hebben wij aantrekkelijke arrangementen.

Wist u dat onze kampeerplaatsen allemaal beschikken over 16 ampère stroom, water aan- en afvoer en CAI aansluiting? En sinds het voorjaar 2019 kunt u gebruik maken van ons verwarmd sanitairgebouw. Daar kunt u gratis gebruik maken van de afwasfaciliteiten. Enkel voor het water gebruik bij de douches vragen wij een bijdrage.

Huren

Het kan natuurlijk zijn dat u zelf geen kampeerder bent, maar geen nood! Buiten de vakanties om, kunt u ook bij onze huuraccommodaties op alle dagen aankomen! Wel hanteren wij een minimum van 3 nachten, alleen kunt u zelf beslissen op welke dag u aankomt. Tevens is het ook mogelijk om 4, 5, 6, 7 of langer bij ons te blijven. Dus niet alleen maar weekend, midweek, week, maar lekker aangepast aan uw wens!

Naast het kiezen van uw eigen aankomstdag, en lengte van uw verblijf, bieden wij u ook een ruime keuze aan in accommodaties. U kunt kiezen voor glamping (in onze Safaritent of Beach Lodge), of in een van onze (luxe) chalets! Bij aankomst staat er standaard een servicepakket voor u klaar en wat koffie/thee om de vakantie mee te beginnen. Wilt u zelf geen bedlinnen meenemen? Dan kunt u deze bij ons huren. Kindstoel of kinderbed kunt u gratis aanvragen, dan zorgen wij dat dit bij aankomst klaarstaat in uw accommodatie!